تغییرمديريت ارشد نستله. پيوستگي خط مشي نستله تضمین می شود

بازگشتنوفمبر 21, 2012

مارك كايرا (Marc Caira) معاون نایب رئیس هیئت اجرایی و مسئول نستله پروفشنال؛ تجارت جهاني ما - که محصولات کوچک بسته بندی شده نستله از نو آوری های اوست - پس از 36 سال بودن در كنار گروه نستله، در اواخر آوريل 2013 بازنشسته خواهد شد. مارك به دو طریق زمینه ی رشد نستله پروفشنال را فراهم نمود: اول تولید نوشیدنی های با نام تجاری و دیگری تولید غذا در بسته بندی های کوچک. هیئت مديره از وي به خاطر ايجاد زير بناي قدرتمند براي رشد منظم در بخش این اقلام مهم، قدرداني كرد.

هيئت مديره براي جانشيني مارك كايرا؛ معاون نائب رئیس هیئت اجرایی و مسئول نستله پروفشنال مارتيال رونالد (Martial Rolland) را انتخاب كرده است. او در حال حاضر مدير كل نستله ی فرانسه است و از اول ماه مارس 2013 در مقام جدید مشغول به كار خواهد شد. مارتيال يكي از اعضاي هيئت اجرايي نستله خواهد شد. او در سال 1988 به نستله ملحق شد و قبل از اين كه ریاست بخش های بازرگانیِ تركيه، هند و در سال 2010، فرانسه - که يكي از بزرگ ترين بازارهاي نستله و شامل گستره ی وسیعی از کالاها و محصولات ماست - را به عهده بگیرد، در بازارهاي مختلفِ سراسرِ آسيا مشغول به كار بوده است. مارتيال ضمن تجارب گسترده ی تجاري ، در بازارهای جدید و توسعه یافته نیزدارای سوابق درخشانی بوده است.

ريچارد گيراردت (Richard Girardot) رئیس هیئت اجرایی نسپرسو،‌ از اول آوريل 2013 جانشين مارتيال رولند؛ رئیس بخش بازرگانی فرانسه خواهد بود. او كه اصالتاً‌ فرانسوي است، در سال 1986 به نستله آمد. او پُست هاي مختلفي در بخش تجارت آب نستله - قبل از عهده گیری ریاست جهانی نسپرسو در سال 2007 - داشته است. ريچارد با محيط فرانسه بسيار آشناست و درك عميقي از فرهنگ اين كشور دارد. تجربه هاي وسیع بازرگانی او در بخش هاي مختلف و نیز مهارت هاي مدیریتی قدرتمندش، او را قادر خواهند ساخت بازار فرانسه را به سطح جديدي از عملكرد برساند.

جين مارك دوويسين (Jean-Marc Duvoisin) معاون نائب رئیس بخش منابع انساني،‌ از اول ماه مارس 2013 به عنوان جانشين ريچارد گيراردوت، مدير كل نسپرسو، آغاز به كار خواهد كرد. او كه اصالتي سوئيسي دارد، در سال 1986 وارد نستله شده است و قبل از این که ریاست بخش های تجاری ونزوئلا، كلمبيا، منطقه ی اكوادور و مكزيك را بر عهده بگیرد، در بازارهاي مختلف سراسر آمريكاي لاتين مشغول به كار بوده است. دانش واحاطه ی کامل جين مارك به شركت، تجربیات بین المللی او و رهبری برجسته ی وی، باعث نامزد شدن او جهت تصدی مدیریت بخش نسپرسو شد تا به این ترتیب روند توسعه، نوآوری ها و جهانی کردنِ نسپرسو را رهبری کند و از عهده ی جو رقابتی نسپرسو با چالش های روزافزون برآید.

هيئت مديره قصد دارد ‌پيتر وت (Peter Vogt) را كه در حال حاضر رئیس بخش بازگانی نستله ی مالزي و سنگاپور است، از اول مارس 2013 به عنوان جانشين جين مارك دوويسين؛ معاون نائب رئیس بخش منابع انساني معرفي كند. پيتر يكي از اعضاي هيات مدیره ی نستله خواهد شد. وي كه اصالتاً ‌سوئيسي است، در سال 1980 وارد نستله شد و مأموريت های مختلفي را در آسيا و اروپا بر عهده گرفت. او رئیس بخش های بازگانی اروپاي شمالي، اندونزي‌، (از سال 2009) مالزي و سنگاپور بود . پيتر در محيط هاي مختلفي كار كرده است و سوابق درخشانی در ایجاد تحرک و انگیزه در نیروهای انسانی و پیشرفت آنان دارد.

تغییر در بخش های مدیریتی باعث پيوستگي خط مشي و تضمين عملكرد اجرايي شرکت خواهد شد.