نستله جايزه ي معتبر صنعت آب استكهلم را دريافت كرد

بازگشتجوان 7, 2011

لیست خبرهای مطبوعات؛ شهر "وِوی" سوئيس 7 ژوئن 2011

نستله امروز به دلیل عملکرد، مدیریت و تلاش هایش جهت ارتقای مديريت آب در زنجيره ي عرضه، جايزه ي صنعت آب استكهلم را در سال 2011 از آنِ خود کرده است.

جایزه ای كه توسط مؤسسه ی بين المللي آب استكهلم اهدا شده است، اظهار تشکر و قدردانی از نستله براي ارتقای مديريت آب و سودمندی فعاليت هايش در این زمینه است. برای روشن شدن موضوع بهتر است بدانید که ميزان مصرف آب شركت از 5 لیتر آب در هر دلار فروش در ده سال گذشته، امروز به كمتر از 1.4 ليتر رسيده است.

همچنين از همكاري شركت با تأمين كنندگان مخصوصاً‌ كشاورزان قدرداني شده است. نستله حدود هزار متخصص آب و كشاورزي استخدام كرده است كه برای کمک به كشاورزان، مستقیماً با آنها درارتباط هستند و آنها را در كاهش نيازشان به آب، ‌افزايش محصولات شان و به حداقل رساندن میزان آلودگي تولیدات یاری می کنند.

از 80 سال گذشته مسئله ی آب، مایه ی نگراني و باعث فعاليت های سازنده براي شرکت نستله بوده است. اولين تأسيسات تصفيه ی آب اتلافي مجموعه، در اوایل دهه 1930 در راستای تأمین یکی از سه رکنِ طرح "ايجاد ارزش هاي مشترك" نستله بوده است.

تمركز شركت بر روی مسئله ی آب، اعتبار و اهمیت فزاینده ای برای آن به ارمغان آورد که به دلیل ارتباطِ زمینه ی کاری آن با "انجمن منابع آب 2030" بود. نقش کلیدی و مؤثر آقای پیتر برابک- لتماث و شیوه ی ریاست او را در این امر، نباید از نظر دور داشت.

نستله در همكاري با شركاي خودWEF-WRG؛ به دنبال حل مسائل آب با رویکرد همه جانبه می باشد.

مسئله كمبود آب سالم و تصفیه شده، در حال افزايش است و به سرعت نيازمند راه حل هاي فراگیر می باشد.15تا20 سال ديگر،‌ كمبود آب منجر به كاهش شديد رشد كالاهاي اساسي توسط كشاورزان خواهد شد.

"انجمن منابع آب 2030" مجموعه اي از راه حل هاي كاربردي وتحليلي براي غلبه بر كمبودها و اختصاص مجدد آب (در صورت تقاضا) ‌به دولت ارائه مي كند. طرح ها در كشورهاي پاكستان،‌ آفريقاي جنوبي،‌ اردن، ‌مكزيك و اخيراً‌ در مغولستان در حال اجرا هستند. اصلي ترين عنصر در اجرای اين طرح، منحني هزينه ی آب است – که با برآیندی از میزان تقاضا برای آب و تأمین آب تعیین می شود؛ این منحنی زمانی به حد تعادل نزدیک می شود که کمبودهای آب در آبراه ها و مکان های جغرافیایی،‌ توسط احیای طبیعی آب (باران و . . .) جبران گردد.

گرچه فعالیت در زمینه ی بهینه کردن مصرف آب در کل زنجیره ی تولید محصولات - از زمین کشاورزی گرفته تا جایی که محصول تولید شده و به دست مصرف کننده می رسد - امری است ضروری؛ ولي در نهايت برای حل مشکل آب، باید بر روی آبراه ها، حوزه ی رودخانه ها و سفره هاي آب هاي زير زميني عادي متمركز شد.

نستله نیز اقدامات سازنده ی خود را در زمینه ی حل مشکل آب، با راه حل های جامعی که توسط دولت ها ارائه می شود - نظیر راه حل هایی که "انجمن منابع آب 2030" در این راستا عرضه کرده- تطبیق می دهد.

جايزه ي افتخاري، طي مراسمي در 24 آگوست در هفته ي جهاني آب سال 2011 در استكهلم به پيتر برابك لتماث، رئیس هیئت مدیره ی نستله اهدا خواهد شد.

آقاي برابك – لتماث نظر خود را در مورد این جایزه، چنین بیان کرد: «‌از اين قدرداني بسيار سپاس گذارم. ما به آب، به عنوان یکی از بزرگ ترين چالش ها در راه سلامت مواد غذایی و فراتر از آن، براي رشد اقتصادي در آينده نگاه مي كنيم. اين، احتمالاً معتبرترين جايزه در حيطه مسئله ی آب برای يك شركت است و ما را به ادامه ی اقدامات مان در این راستا تشويق مي كند.

درباره ی مؤسسه ی بين المللي آب استكهلم (SIWI)

مؤسسه ی بين المللي آب استكهلم يك مؤسسه ی سياست گذاري است كه در اقدامات بين المللي عليه تشديد بحران جهاني آب مبارزه مي كند.

مؤسسه ی بين المللي آب استكهلم، سياست هاي آینده نگر و دانش جامعی را براي استفاده ی بهينه و حفظ منابع آب جهان و حرکت به سوي توسعه پايدار و فقرزدايي بنا نهاده است.

درباره ي جايزه ي صنعت آب استكهلم

اهدای جايزه ي صنعت آب استكهلم که توسط "مؤسسه ی بین المللی آب استکهلم" انجام می پذیرد، مشخص کننده ی میزان همکاری بخش تجاری (توسط به حداقل رساندن مصرف آب و تأثیرات منفی زیست محیطی) می باشد.

اين جايزه در سال 2000 توسط سازمان آب استكهلم و با همكاري دانشگاه سلطنتی علوم مهندسي سوئد (Royal Swedish Academy of Engineering Sciences) و شوراي بين المللي تجارت براي توسعه ي پايدار، بنا نهاده شد و برای تشویق صنایع مختلف و بخش های مختلف بازرگانی به مسئله ی حفاظت از آبِ محیط زیست، اعطا می گردد.

كميته مستقل جايزه، از افراد تحصیل کرده و فرهيخته در زمينه ي علوم آب، تشکیل شده است که طی بررسیِ تمام گزارشات ارائه شده، برنده را اعلام می دارد.