1866 - 1905

سال‎های آغازین

 

پیشینه ما به سال 1866، همزمان با افتتاح کارخانه شیر تغلیظ‌‌ شده انگلو– سوئیس بر‏می‏‌گردد. در سال 1867، هنری نستله شیر خشک نوین را ابداع کرد و در سال 1905 شرکتی که وی بنیان‌‌گذاری کرده ‏‌بود، با شرکت انگلو-سوئیس ادغام شد. شرکتی که امروز به نام نستله می‌‏شناسیم، حاصل ادغام این دو شرکت است. در طی این مدت گسترش شهرها، راه‌‏آهن و کشتی‌‌های بخار با کاهش هزینه‌‌های حمل‌ونقل، سبب تحول تجارت جهانی کالاهای مصرفی شد.

مهم‌‎ترین عناوین

1866

 

شرکت شیر تغلیظ‌‌ شده «انگلو - سوئیس» (Anglo-Swiss)، توسط برادران چارلز و جورج پیج تاسیس شد. آنها با بهره‏‌گیری از منابع فراوان شیر تازه در سوئیس و با به‏‎کارگیری دانشی که در زادگاه خود آموخته‏ بودند، اولین کارخانه اروپایی تولید شیر تغلیظ‌‌ شده را در شهر چام سوئیس بنا کردند. آنها توزیع محصول خود را با نام تجاری «میلکمید» (Milkmaid) در شهرک‌‏های صنعتی اروپا آغاز کردند و آن را به عنوان جایگزینی ایمن برای شیر تازه با مدت ماندگاری بالا معرفی کردند.

 1867

 

بنیان‏‌گذار شرکت نستله، یک داروساز آلمانی به نام هنری نستله بود. وی اولین ترکیب خود را به نام فارین لاکته (مخلوطی ازشیر و آرد)، در شهر وِوی سوئیس تولید کرد. این ترکیب شامل شیرگاو، آردگندم و شکر بود که نستله از آن برای کاهش نرخ بالای مرگ‌‎ومیر نوزادانی که از شیر مادر محروم بودند، استفاده ‏کرد. از همان زمان، وی شروع به استفاده از نشان نمادین «آشیانه پرنده» کرد.

1875

 

هنری نستله، شرکت و کارخانه خود را در شهر وِوی به سه تاجر محلی واگذار کرد. آنها برای توسعه تولید و فروش، تعدادی شیمیدان و نیروی متخصص استخدام کردند.

1878

 

رقابت تنگاتنگ دو شرکت نستله و انگلو - سوئیس در فروش محصولات مشابه، منجر به توسعه در تولید و فروش هر دو شرکت شد. این محصولات، شامل شیر تغلیظ‌‌ شده و شیر خشک بود.

1902 - 1882  

 

درسال 1882، شرکت انگلو-سوئیس در آمریکا گسترش یافت. ولی مرگ جورج پیج سبب بازماندن این شرکت از برنامه‌‌های خود شد. درسال ۱۹۰۲، این شرکت فعالیت‌‏های خود را در آمریکا واگذار‏ کرد که در نهایت، منجر به ادغام دو شرکت نستله و انگلو-سوییس شد.

1904

 

نستله پس از پیشی گرفتن از شرکت «پیتر و کهلر» (Peter & Kohler) در صادرات، اولین بار اقدام به فروش شکلات کرد. نقش مهم هنری نستله در گسترش تولید شکلات شیری، از سال 1875 شروع شد. هنگامی که هنری نستله برای دانیل پیتر، همسایه خود در وِوی، شیر تغلیظ‌‌ شده تهیه می‌‏کرد. پیتر در دهه ۱۸۸۰، از این شیر برای تولید محصول تجاری خود استفاده می کرد.