سوپ جو مگی

سوپ جو مگی

روش آماده‌سازی (برای ۴ نفر)

۱- محتوای یک ساشه را با ۱ لیتر آب (۴ لیوان) مخلوط کنید.

۲- محتوای ظرف را تا رسیدن به دمای جوش هم بزنید تا کاملا حل شود.

۳- ترکیب حاصله را روی حرارت ملایم تا رسیدن به قوام مناسب و نرم شدن دانه‌های جو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هر سهم از سوپ جو آماده شده (۲۵۰ میلی لیتر) حاوی:

۶۲ کیلو کالری انرژی

۰/۴ گرم چربی

۰/۱ گرم اسید چرب اشباع

۱/۳ گرم قند

۱/۵ گرم نمک سدیم

ترکیبات: جو پرک، آرد گندم، سبزیجات(هویج، پیاز، جعفری و پیازچه)، نمک تصفیه شده خوراکی، شیر خشک بدون چربی، عصاره‌های مخمر، شکر، روغن آفتابگردان تصفیه شده خوراکی، اسید سیتریک، ادویه‌ها ( آویشن، زردچوبه و فلفل سیاه)، طعم‌دهنده‌های طبیعی ( تره پخته، سبزیجات پخته و عصاره سبزیجات)

حساسیت‌زایی: حاوی گلوتن و شیر است.