سوپ جو وقارچ مگی

سوپ جو وقارچ مگی

روش آماده‌سازی (برای ۴ نفر)

۱- محتوای یک ساشه را با ۱ لیتر آب (۴ لیوان) مخلوط کنید.

۲- محتوای ظرف را تا رسیدن به دمای جوش هم بزنید تا کاملا حل شود.

۳- ترکیب حاصله را روی حرارت ملایم تا رسیدن به قوام مناسب و نرم شدن دانه‌های جو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هر سهم از سوپ جو و قارچ آماده شده (۲۵۰ میلی لیتر) حاوی:

۶۳ کیلو کالری انرژی

۰/۶ گرم چربی

۰/۱ گرم اسید چرب اشباع

۱/۵ گرم قند

۱/۶ گرم نمک سدیم

ترکیبات: جو پرک، آرد گندم، شیر خشک بدون چربی، نمک تصفیه شده خوراکی، قارچ،عصاره‌های مخمر، عصاره قارچ، سبزیجات( پیاز، جعفری و پیازچه)، روغن آفتابگردان تصفیه شده خوراکی، شکر، اسید سیتریک، طعم‌دهنده‌های طبیعی عصاره سبزیجات، ادویه‌ها (فلفل سیاه و زردچوبه)

حساسیت‌زایی: حاوی گلوتن و شیر است.