سوپ جو و گوجه فرنگی مگی

سوپ جو و گوجه فرنگی مگی

روش آماده‌سازی (برای ۴ نفر)

۱- محتوای یک ساشه را با ۱ لیتر آب (۴ لیوان) مخلوط کنید.

۲- محتوای ظرف را تا رسیدن به دمای جوش هم بزنید تا کاملا حل شود.

۳- ترکیب حاصله را روی حرارت ملایم تا رسیدن به قوام مناسب و نرم شدن دانه‌های جو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هر سهم از سوپ جو و گوجه فرنگی آماده شده (۲۵۰ میلی لیتر) حاوی:

۵۳ کیلو کالری انرژی

۰/۵ گرم چربی

۰/۱ گرم اسید چرب اشباع

۱/۱ گرم قند

۱/۵ گرم نمک سدیم

ترکیبات: جو پرک، آرد گندم، سبزیجات( گوجه فرنگی(حاوی آب پنیر)، پیاز،جعفری و پیازچه)، نمک تصفیه شده خوراکی، عصاره‌های مخمر، روغن آفتابگردان تصفیه شده خوراکی، شکر، طعم‌دهنده‌های طبیعی (کدو پخته و بادمجان سرخ شده)، ادویه‌ها (زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و دارچین)، اسید سیتریک.

حساسیت‌زایی: حاوی گلوتن و شیر است.