سوپ جو و سبزیجات مگی

سوپ جو و سبزیجات مگی

روش آماده‌سازی (برای ۴ نفر)

۱- محتوای یک ساشه را با ۱ لیتر آب (۴ لیوان) مخلوط کنید.

۲- محتوای ظرف را تا رسیدن به دمای جوش هم بزنید تا کاملا حل شود.

۳- ترکیب حاصله را روی حرارت ملایم تا رسیدن به قوام مناسب و نرم شدن دانه‌های جو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هر سهم از سوپ جو و سبزیجات آماده شده (۲۵۰ میلی لیتر) حاوی:

۶۱ کیلو کالری انرژی

۰/۴ گرم چربی

۰/۱ گرم اسید چرب اشباع

۱ گرم قند

۱/۵ گرم نمک سدیم

ترکیبات: جو پرک، آرد گندم، سبزیجات( پیاز، هویج، تره، سیب‌زمینی، جعفری، شوید، پیازچه و گشنیز)، نمک تصفیه شده خوراکی، آرد برنج، عصاره‌های مخمر، روغن آفتابگردان تصفیه شده خوراکی، شکر، طعم‌دهنده‌های طبیعی (عصاره سبزیجات، تره پخته و سبزیجات پخته)، اسید سیتریک، ادویه‌ها (زردچوبه و فلفل سیاه)

حساسیت‌زایی: حاوی گلوتن و شیر است.