سوپ ورمیشل مگی

سوپ ورمیشل مگی

روش آماده‌سازی (برای ۴ نفر)

۱- محتوای یک ساشه را با ۱ لیتر آب (۴ لیوان) مخلوط کنید.

۲- محتوای ظرف را تا رسیدن به دمای جوش هم بزنید تا کاملا حل شود.

۳- ترکیب حاصله را روی حرارت ملایم تا رسیدن به قوام مناسب و نرم شدن دانه‌های جو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هر سهم از سوپ ورمیشل آماده شده (۲۵۰ میلی لیتر) حاوی:

۵۱ کیلو کالری انرژی

۰/۴ گرم چربی

۰/۱ گرم اسید چرب اشباع

۰/۷ گرم قند

۰/۹ گرم نمک سدیم

ترکیبات: ورمیشل، آرد گندم،‌ آرد برنج، آرد تصفیه شده خوراکی، سبزیجات(هویج، پیاز و جعفری)، عصاره‌های مخمر، شکر، طعم‌دهنده‌های طبیعی(سبزیجات پخته و تره پخته)، روغن آفتابگردان تصفیه شده خوراکی، اسید سیتریک، ادویه‌ها (زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و آویشن)

حساسیت‌زایی: حاوی گلوتن و شیر است.