معاون استانداری قزوین و هیات همراه از کارخانه نستله بازدید کردند

هیات متخصصین از سازمان صنعت، معدن و تجارت، استانداری، جهاد کشاورزی و سازمان آب و فاضلاب قزوین از کارخانه شیرخشک نستله بازدید کردند

در جریان دیدار معاون و مشاور اقتصادی استاندار قزوین، به همراه هیاتی از سایر سازمان‌های این استان از کارخانه نستله، برنامه کامل و جامعی از اهداف این کارخانه ارایه شد و در ادامه هیات میهمان ضمن بازدید از خطوط تولیدی، با فرایند‌های تولید این کارخانه آشنا شدند. در جریان این رویداد همچنین از تجهیزات وارد شده برای بازچرخانی آب استخراج شده از شیر تازه، که برای اولین بار درجهان در محل واحد تولیدی این شرکت در استان قزوین به کار گرفته خواهد شد، بازدید به عمل آمد.

معاون عمرانی استاندار قزوین، منوچهر حبیبی، ضمن بازدید از کارخانه نستله، این واحد تولیدی را از بهترین صادرکننده‌های استان و کشور برشمرد که محصولات آن به دلیل تنوع، رعایت اصول ایمنی، کیفیت بالا و توجه به ذائقه ایرانی در تمامی نقاط کشور مورد توجه قرار می‌گیرد. «تامین نیاز نستله به شیر خام از داخل استان قزوین، شرایطی پایدار برای دامداری‌ها به وجود آورده است تا شیر تولیدی خود را به مصرف‌کننده مطمئن عرضه کنند. متناسب با این موضوع، رعایت بالاترین سطح استانداردهای جهانی توسط نستله باعث شده است تا شیر تولیدی دامداری‌ها مطابق با الگوی مورد تایید این شرکت تولید شود و در نهایت با دامداری‌هایی روبه‌رو هستیم که کیفیت شیر تولیدی آنها مطابق با بالاترین استانداردهای جهانی است».

وی پس از بازدید از فاز جدید تصفیه آب مصرفی (برای استفاده دوباره در فرایند تولید) در کارخانه نستله، رویکرد استان در رابطه با این موضوع را کاملا حمایتی اعلام کرد. در همین راستا ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین فاطمه خمسه در پایان بازدید از خط تولید کارخانه ضمن اشاره به مشکل کم آبی در کشور و به خصوص استان قزوین، از پروژه تصفیه و بازگشت دوباره آب این واحد تولیدی به عنوان آغازگر فصل جدیدی از کاهش مصرف آب یاد کرد. او همچنین اضافه کرد: «دامداری‌ها و سایر واحدها می‌توانند از این دستاورد به عنوان مدل راهنما بازدید کرده و نمونه مشابه آن را در واحد تولیدی خود به انجام برسانند.»

واحد جدید تصفیه آب کارخانه نستله با سرمایه‌گذاری بالغ‌بر 1.7 میلیون دلار آماده بهره‌برداری است. هدف از ساخت این واحد توسط نستله ایران، کمک به حفظ محیط زیست، کاهش مصرف آب، جلوگیری از هدررفت آن و نیز نگهداشت منابع برای نسل آینده بوده است. دستاورد مذکور در راستای تعهد همیشگی بزرگترین شرکت مواد غذایی و آشامیدنی در جهان «بهبود زندگی و سهیم شدن در ساخت آینده‌ای سالم‌تر» بوده و از حدود یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.