Sort by
Sort by

هفت نکته برای تهیه غذایی مطمئن

ما از یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی برخوردار هستیم که ایمنی محصولات نستله را از مرحله انتخاب مواد اولیه تا فرآیند بسته‎‌بندی، تضمین می‎کند.

 


۱- دستور پخت خود را با دقت انتخاب کنید.

وقتی تصمیم به پخت چیزی دارید، مطمئن شوید که از آلرژی افراد به غذا، رژیم خاص یا محدودیت‎های دیگر مطلع هستید. دستور پختی را انتخاب کنید که مواد مغذی مناسبی را در حجم مشخص، برای خانواده و دوستان فراهم کند. دستورات غذایی ما در نستله، به ‌طور علمی فرمول‎نویسی شده تا محصول مطمئنی را فراهم کنیم.

 


۲- مواد اولیه را با دقت انتخاب کنید.

از تازگی غذایی که خریداری می‎کنید، مطمئن شوید و تاریخ انقضای آن را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که میوه‎ها و سبزیجات را به درستی بشویید و از آب تمیز استفاده کنید. ما همکاری تنگاتنگی با کشاورزان و تأمین‎کنندگان داشته‎ایم. این امر تضمینی بر تولید مواد خام سالم و با کیفیت بالا برای ما است.

 


۳- دست‎های خود را بشویید.

شستن دست‎ها، ساده و موثر است. قبل از شروع پخت، مطمئن شوید که دستان شما تمیز است و سطوح یا تجهیزات کاری مورد استفاده، ضدعفونی شده‎اند. محل کار، تخته برش و تجهیزات را قبل از تهیه غذا و پس از استفاده از آنها برای تهیه مواد خام، کاملا تمیز و ضدعفونی کنید. این امر برای جلوگیری از انتشار موجودات ذره‎بینی‌ مضر مهم است.

 


۴- اشتباه نکنید.

در حین درست کردن غذا، به یاد داشته باشید که گوشت خام، مرغ و مواد غذایی دریایی را جدا از هم نگه داشته و از چاقو جداگانه برای تهیه ان ها استفاده کنید. در کارخانه‎های تولیدی، ما تجهیزات و ابزاری را برای مواد مختلف اختصاص داده‎ایم تا مسائل میکروبیولوژیکی و آلرژیک را رعایت کنیم.

 


۵- به ‌طور کامل بپزید.

پختن، نه‏‎تنها به شما در ایجاد طعمی خوب کمک می‌کند، بلکه می‌تواند هرگونه میکروارگانیسم خطرناک را از بین ببرد. مطمئن شوید که غذا را در دمای درست و مناسب تهییه میشود. استفاده نکردن از دمای بسیار بالا هنگام پختن غدا، مهم است و از تخریب مواد مغذی جلوگیری می‎کند. دمای مناسب، مانع تشکیل مواد مضر می‌شود.

 


۶- ذخیره‎سازی ایمن

ابتدا باقیمانده غذا را به سرعت خنک کنید و سپس آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. غذای مانده را طی دو روز مصرف کنید و مطمئن شوید که کاملاً داغ نشوند. سرد کردن مناسب غذا، مانع از رشد باکتری‌ها می‎شود. در زمان تهیه غذا، مواد غذایی سرد را برای زمان کوتاهی از یخچال خارج کنید. مواد خام را همواره جدا از مواد آماده‌ طبخ، از جمله مواد بسته‎‌بندی شده برای غذای آماده نگه دارید. مهم است که غذاهای آماده‎ مانند سالاد و یا دسر را در دمای اتاق نگه دارید.

 


۷- راه‎حل‎های خود را به اشتراک بگذارید.

همه ما می‎توانیم کارهایی را در راستای ایمنی غذا برای دیگران انجام دهیم. این امر، با اشتراک‏‌گذاری و بکارگیری اصول هر روزه، میسر می‌شود. شما می‌توانید به اعضای خانواده خود در خصوص اصول ابتدایی بهداشت تغذیه، آموزش دهید. بسته‌‎بندی عرضه ‌شده به مشتریان، با ارایه نکات نگهداری تمیز و دستورات کاربردی، برای محصولات و همچنین اطلاعاتی در خصوص هر گونه آلرژی همراه است.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص ایمنی غذا، به اطلاعات مربوط به ایمنی غذایی سازمان بهداشت جهانی مراجعه کنید.