Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

تغذیه و لذت

زمانی که بحث بر سر غذای خوب و مفید است، تغذیه امری حیاتی به شمار می‌رود. اما در داشتن رژیم غذایی متعادل، مردم لذت را نیز در نظر می‌گیرند.

غذاهای مغذی‌تر

ما به منظور ارزیابی و بهبود ارزش غذایی محصولات خود، از سیستم «نمایه تغذیه‌ای نستله» استفاده کردیم. (pdf، 882 kb) این سیستم، بر اساس توصیه‌های رژیم غذایی است که توسط مقاماتی مانند سازمان سلامت جهانی صادر شده‌اند.

سیستم نمایه تغذیه‌ای نستله


 

ما به‌ تدریج از سال ۲۰۰۴، این سیستم را در محصولات و فرآورده‌های نستله در سراسر جهان بکار بردیم. طبق این برنامه، مواد غذایی به ۳۲ دسته تقسیم‌بندی می‌شوند و بر اساس راهنمایی‌های رژیمی مربوط به هر رده سنی، "مواد مغذی" هر گروه مطرح شدند.

این سیستم، مواد مغذی خاصی مانند شکر، نمک و چربی‌ها را برای هر گروه محدود کرده‎است و به استفاده از مواد مغذی سالم‌تر تشویق می‌کند. بررسی مطالعه علمی اخیر توسط همکاران نشان داده‎است که نستله به‌ طور موفقیت‌آمیزی از این سیستم برای تولید محصولات و فرآورده‌های مغذی‌تر استفاده کرده‌است.

سیستم نمایه تغذیه‌ای نستله، سیستمی پویا است. دسته‌بندی محصولات، اهداف تغذیه‌ای و ارزش‌های ارجاعی شرکت به‌ طور منظم، توسط گروه‌های متخصص تغذیه بررسی می‌شوند. این سیستم، منعکس‌کننده آخرین علوم تغذیه سلامت و تندرستی است.

محصولاتی با طعم عالی

دریافتیم که مصرف‌کنندگان به دنبال غذاهای سالم‌تر با طعمی عالی هستند. به همین دلیل، ما به‌ طور مکرر طیف محصولاتمان را بررسی می‌کنیم تا ضمن افزایش ارزش تغذیه‌ای، از بهبود طعم آن اطمینان حاصل کنیم. به منظور انجام این کار، ما از آزمایشی به نام ۶۰/۴۰+ استفاده می‌کنیم.

آزمایش ابداعی ۶۰/۴۰+ ما، تضمینی بر این است که تمامی محصولات ما استانداردهای دقیقی را برای مواد غذایی و اولویت‌های مصرف‌کننده برآورده می‌کند.

 

محصولات ،توسط مصرف‌کنندگان واجد شرایط مورد آزمایش قرار می‌گیرد. حداقل ۶۰ نفر از ۱۰۰ نفر باید محصولات نستله را در میان محصولات رقبا انتخاب کنند. علامت "+" به مزیت تغذیه‌ای افزوده‌شده در این محصول اشاره دارد. اگر محصولی با مزیت تغذیه‌ای اضافه‌شده نتواند اولویت‌های طعم ۶۰/۴۰ را برآورده سازد، چه اتفاقی می‌افتد؟ ما به‌ سوی تخته رسم بازگشته تا مطمئن شویم که این اتفاق رخ می‌دهد و از بازخورد و بینش مصرف‌کنندگان در این تحقیق حساس استفاده می‌کنیم.