Sort by
Sort by

کاهش چربی‌های اشباع و چربی‌های ترانس

 

چربی‌های رژیمی بخش مهمی از رژیم غذایی سالم و متعادل هستند، اما میزان زیاد چربی‌های اشباع یا ترانس می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های غیر‏واگیر نظیر بیماری‌های قلبی و دیابت را به طور قابل‌توجهی افزایش دهد. ما در تلاشیم تا میزان چربی‌های اشباع موجود در محصولاتمان را کاهش دهیم و تمامی چربی‌های ترانس را به‌طور کامل از روغن‌های نیمه‌هیدروژنه (PHOs) حذف کنیم.

پیشرفت ما

ما متعهدیم چربی‌های ترانس روغن‌های نیمه‌هیدروژنه (PHOs) را از کلیه محصولات غذایی و نوشیدنی خود حذف کنیم تا طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، مصرف‌کنندگان روزانه در معرض چربی‌های ترانس کمتری قرار گیرند. تمامی کارخانه‌هایی که از روغن‌های غیر‏استاندارد استفاده می‌کنند، در همکاری نزدیک با تامین‌کنندگان و تیم‌های فنی، وارد فعالیت‌های مشارکتی با تیم‌های فنی و تامین‌کنندگان شده‌اند. ما در تلاشیم به اهداف خود دست یابیم. چالش ما در زمینه چربی‌های اشباع، توسعه راهکارهایی برای تغییر فرمول محصولات غذایی و نوشیدنی به گونه‌ای است که در میزان رضایت مصرف‌کنندگان اختلال ایجاد نکرده و کیفیت محصول را در تمام مدت پیش از تاریخ انقضا حفظ نماید.

ما با کسب‌و‏کارهای مرتبط همکاری تنگاتنگی داریم و توانسته‌ایم میزان چربی‌های اشباع موجود در محصولات غذایی و نوشیدنی را تا ۱۹۰۰ تن کاهش دهیم. به عبارت دیگر، ۲/۲ درصد در دستیابی به هدف کاهش ۱۰ درصدی پیشرفت داشته‌ایم. ما در حال توسعه راهکارهای فنی جدید و نویدبخشی برای پسماند محصولات هستیم و کاهش ۷/۲ درصدی آن را در آینده پیش‌بینی کرده‌ایم.