کاهش چربیهای اشباع و چربیهای ترانس
چربیهای رژیمی بخش مهمی از رژیم غذایی سالم و متعادل هستند، اما میزان زیاد چربیهای اشباع یا ترانس میتواند خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر نظیر بیماریهای قلبی و دیابت را به طور قابلتوجهی افزایش دهد. ما در تلاشیم تا میزان چربیهای اشباع موجود در محصولاتمان را کاهش دهیم و تمامی چربیهای ترانس را بهطور کامل از روغنهای نیمههیدروژنه (PHOs) حذف کنیم.
پیشرفت ما
ما متعهدیم چربیهای ترانس روغنهای نیمههیدروژنه (PHOs) را از کلیه محصولات غذایی و نوشیدنی خود حذف کنیم تا طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، مصرفکنندگان روزانه در معرض چربیهای ترانس کمتری قرار گیرند. تمامی کارخانههایی که از روغنهای غیراستاندارد استفاده میکنند، در همکاری نزدیک با تامینکنندگان و تیمهای فنی، وارد فعالیتهای مشارکتی با تیمهای فنی و تامینکنندگان شدهاند. ما در تلاشیم به اهداف خود دست یابیم. چالش ما در زمینه چربیهای اشباع، توسعه راهکارهایی برای تغییر فرمول محصولات غذایی و نوشیدنی به گونهای است که در میزان رضایت مصرفکنندگان اختلال ایجاد نکرده و کیفیت محصول را در تمام مدت پیش از تاریخ انقضا حفظ نماید.
ما با کسبوکارهای مرتبط همکاری تنگاتنگی داریم و توانستهایم میزان چربیهای اشباع موجود در محصولات غذایی و نوشیدنی را تا ۱۹۰۰ تن کاهش دهیم. به عبارت دیگر، ۲/۲ درصد در دستیابی به هدف کاهش ۱۰ درصدی پیشرفت داشتهایم. ما در حال توسعه راهکارهای فنی جدید و نویدبخشی برای پسماند محصولات هستیم و کاهش ۷/۲ درصدی آن را در آینده پیشبینی کردهایم.