ایمنی و کیفیت
تعهد ما به مصرفکنندگان
کیفیت و سلامت مواد غذایی از اولویتهای نستله هستند. این امر، در کلیه محصولات شرکت و زیرمجموعههای آن، از مواد غذایی و نوشیدنیها گرفته تا کلیه خدمات مورد توجه است.
تضمین کیفیت و سلامت محصول، یکی از ده اصول تجاری نستله (pdf, 1mb) است که زیر بنای تمام فعالیتهای ما را میسازد.
خط مشی نستله در تأمین کیفیت مواد غذایی
اقدامات ما جهت تضمین کیفیت و سلامت غذا، توسط خط مشی شرکت در این زمینه (pdf , 2mb) راهبری میشود. سیاستی که تعهدات ما را به شرح زیر بیان میکند:
- جلب اعتماد با عرضه محصولات و خدمات منطبق با انتظارات و خواستههای مصرفکننده
- تطابق با الزامات داخلی و خارجی کنترل کیفیت و سلامت غذا و موارد نظارتی
- کسب نگرش «نه کاستی؛ نه اتلاف» توسط همه افراد شرکت
- قرار دادن «تأمین کیفیت مطلوب» به عنوان یک هدف گروهی
- نظام مدیریت کیفیت نستله
«نظام مدیریت کیفیت» شرکت ما، خط مشی است که از آن برای تضمین سلامت غذا، همسویی با استانداردهای کیفی و ایجاد ارزش برای مصرفکنندگان در سطح جهانی بهره میبریم. «نظام مدیریت کیفیت» داخلی ما توسط هیئتهای مستقل نظارت، حسابرسی و بازبینی میشوند تا همسویی آن با استانداردهای داخلی، اصول سازمان استانداردهای جهانی و الزامات قانونی و نظارتی تأیید گردد.
از مزرعه تا میز غذا
«نظام مدیریت کیفیت» ما از مزرعه آغاز میشود. ما پیشینهای طولانی در همکاری با کشاورزان در جوامع روستایی داریم. ما به آنها کمک کردهایم تا کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند و روشهای کشاورزی پایدار را بهکار گیرند.
«نظام مدیریت کیفیت» نهتنها دسترسی همیشگی ما را به مواد اولیه با کیفیت تضمین میکند، بلکه به کشاورزان نیز این قابلیت را میدهد که درآمدشان را حفظ کرده و یا حتی آن را افزایش دهند. اغلب در نتیجه این فعالیتها، استاندارد کلی زندگی در جوامع روستایی بالا میرود. این نظام به رفع مسائل اصلی جهانی زیستمحیطی و اجتماعی کمک میکند.
طراحی کیفیت
کیفیت، در طی ارتقای محصول مطابق نیازهای مصرفکنندهها و بهدنبال رعایت موارد ایمنی و نظارتی، طراحی میشود. شبکه تحقیق و توسعه نستله، شعار «طراحی کیفیت» را برای تمام محصولاتش بهکار میگیرد.
شیوه تولید صحیح
ما برای اطمینان از کیفیت و سلامت غذا، از برنامه شناختهشده بینالمللی «شیوه تولید صحیح» یا همان GMP بهره میبریم. این شیوه، تمام مراحل تولید نظیر روند عملکردهای استاندارد، مدیریت و تعلیم نیروهای انسانی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و کنترل مواد اولیه را شامل میشود.
بررسی احتمال خطر و مدیریت بحران
ما برای اطمینان از سلامت غذا، از روشهای بینالمللی «بررسی احتمال خطر و مدیریت بحران» (HACCP:Hazard Analysis and Critical Control Point) استفاده میکنیم. این روش بازدارنده و دانشبنیان، خطرهایی که ایمنی غذا را تهدید میکنند، شناسایی، ارزیابی و کنترل میکند. روند کنترل و بررسی، تمام مراحل تولید غذا از مواد خام تا توزیع و مصرف را شامل میشود. نظام و طرحهای HACCP ما، توسط هئیتهای نظارت و برحسب استانداردهای ISO 22000:2005/ISO 22002 ارزیابی میشوند.
اطلاعات مصرف
اطلاعات موجود بر روی محصولات ما، مصرفکننده را از مصرف محصولاتی با ایمنی و کیفیت بالا، مطمئن میکند.
خدمات مشتریان
سازمان جهانی خدمات مصرفکنندگان ما، امکاناتی فراهم میکند که ما بتوانیم در اسرع وقت پاسخگوی پرسشها، مشکلات و نظرات مصرفکنندگان خود باشیم. وجود شماره تلفن و آدرس شرکت نستله بر روی برچسبهای کلیه محصولات، امکان برقراری ارتباط مصرفکنندگان با این شرکت را به آسانی میسر میکند.