ایمنی و کیفیت

تعهد ما به مصرف‌‌کنندگان

کیفیت و سلامت مواد غذایی از اولویت‌‌‎های نستله هستند. این امر، در کلیه محصولات شرکت و زیر‎مجموعه‎‌های آن، از مواد غذایی و نوشیدنی‌‎ها گرفته تا کلیه خدمات مورد توجه است.

 

تضمین کیفیت و سلامت محصول، یکی از ده اصول تجاری نستله (pdf, 1mb) است که زیر بنای تمام فعالیت‌‎های ما را می‏‌سازد.

خط‌ مشی نستله در تأمین کیفیت مواد غذایی

اقدامات ما جهت تضمین کیفیت و سلامت غذا، توسط خط مشی شرکت در این زمینه (pdf , 2mb) راهبری می‌‎شود. سیاستی که تعهدات ما را به شرح زیر بیان می‌‎کند:

  • جلب اعتماد با عرضه محصولات و خدمات منطبق با انتظارات و خواسته‌‎های مصرف‎‌کننده
  • تطابق با الزامات داخلی و خارجی کنترل کیفیت و سلامت غذا و موارد نظارتی
  • کسب نگرش «نه کاستی؛ نه اتلاف» توسط همه افراد شرکت
  • قرار دادن «تأمین کیفیت مطلوب» به عنوان یک هدف گروهی
  • نظام مدیریت کیفیت نستله

«نظام مدیریت کیفیت» شرکت ما، خط‌ مشی است که از آن برای تضمین سلامت غذا، همسویی با استانداردهای کیفی و ایجاد ارزش برای مصرف‏‏‌کنندگان در سطح جهانی بهره می‌‏بریم. «نظام مدیریت کیفیت» داخلی ما توسط هیئت‎‌های مستقل نظارت، حساب‏‌رسی و بازبینی می‌‎شوند تا همسویی آن با استانداردهای داخلی، اصول سازمان استانداردهای جهانی و الزامات قانونی و نظارتی تأیید گردد.

 

از مزرعه تا میز غذا

«نظام مدیریت کیفیت» ما از مزرعه آغاز می‌‎شود. ما پیشینه‌‎ای طولانی در همکاری با کشاورزان در جوامع روستایی داریم. ما به آنها کمک کرده‌‎‎ایم تا کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند و روش‎‎‌های کشاورزی پایدار را به‌‏کار گیرند.

«نظام مدیریت کیفیت» نه‏‌تنها دسترسی همیشگی ما را به مواد اولیه با کیفیت تضمین می‏‌کند، بلکه به کشاورزان نیز این قابلیت را می‏‌دهد که درآمدشان را حفظ کرده و یا حتی آن را افزایش دهند. اغلب در نتیجه این فعالیت‌‏ها، استاندارد کلی زندگی در جوامع روستایی بالا می‌‎رود. این نظام به رفع مسائل اصلی جهانی زیست محیطی و اجتماعی کمک می‌‎کند.

طراحی کیفیت

کیفیت، در طی ارتقای محصول مطابق نیازهای مصرف‌‎کننده‌‎ها و به‌دنبال رعایت موارد ایمنی و نظارتی، طراحی می‎‌شود. شبکه تحقیق و توسعه نستله، شعار «طراحی کیفیت» را برای تمام محصولاتش به‌کار می‎‌گیرد.

شیوه تولید صحیح

ما برای اطمینان از کیفیت و سلامت غذا، از برنامه شناخته‌‎شده بین‌‎المللی «شیوه تولید صحیح» یا همان GMP بهره می‎‌بریم. این شیوه، تمام مراحل تولید نظیر روند عملکردهای استاندارد، مدیریت و تعلیم نیروهای انسانی، تعمیر و نگه‌‎داری تجهیزات و کنترل مواد اولیه را شامل می‌‎شود.

 

بررسی احتمال خطر و مدیریت بحران

ما برای اطمینان از سلامت غذا، از روش‌‎های بین‌‎المللی «بررسی احتمال خطر و مدیریت بحران» (HACCP:Hazard Analysis and Critical Control Point) استفاده می‎‌کنیم. این روش بازدارنده و دانش‌‎بنیان، خطرهایی که ایمنی غذا را تهدید می‎‌کنند، شناسایی، ارزیابی و کنترل می‌‎کند. روند کنترل و بررسی، تمام مراحل تولید غذا از مواد خام تا توزیع و مصرف را شامل می‌‎شود. نظام و طرح‎‌های HACCP ما، توسط هئیت‎‌های نظارت و برحسب استانداردهای ISO 22000:2005/ISO 22002 ارزیابی می‌‎شوند.

اطلاعات مصرف

اطلاعات موجود بر روی محصولات ما، مصرف‎‌کننده را از مصرف محصولاتی با ایمنی و کیفیت بالا، مطمئن می‌‎کند.

خدمات مشتریان

سازمان جهانی خدمات مصرف‎‌کنندگان ما، امکاناتی فراهم می‌‎کند که ما بتوانیم در اسرع وقت پاسخگوی پرسش‎‌ها، مشکلات و نظرات مصرف‌‎کنندگان خود باشیم. وجود شماره تلفن و آدرس شرکت نستله بر روی برچسب‎‌های کلیه محصولات، امکان برقراری ارتباط مصرف‎‌کنندگان با این شرکت را به آسانی میسر می‎‌کند.