تعهد ما: کاهش شکر در محصولات
کاهش شکر در محصولات غذایی و نوشیدنی ما یکی از اصلی ترین تعهدات ماست تا بتوانیم ضمن حفظ طعم، انتخاب های سالمتری فراهم کنیم. ما در تلاشیم تا شکر موجود در محصولات محبوب را کاهش دهیم تا به سلیقه آنها احترام بگزاریم و آنها را از انتخاب محصولات با ارزش غذایی کمتر بر حذر داریم.
بسیار خوشحالیم که به تعهدات گسترده خود برای کاهش قند اضافی در مواد غذایی و نوشیدنیهایمان تا سال ۲۰۲۰ دست یافتهایم.
از سال ۲۰۱۷، ما در نستله میزان قند اضافه شده به محصولات را به میزان ۵.۱٪ کاهش دادهایم. در بازه زمانی سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، میزان قند موجود در محصولات را با تمرکز ویژه بر محصولات کودکان به میزان ۳۲٪ کاهش دادیم.
همچنین در سال ۲۰۱۴، متعهد به کاهش ۱۰٪ دیگر از میزان قند موجود در محصولاتی که با معیارهای تغذیهای ما مطابقت نداشتند، گردیدیم و تا پایان سال ۲۰۱۶، میزان قند را در این محصولات به میزان ۳۹،۰۰۰ تن (متوسط ۸٪) کاهش دادیم.
پیشرفت ما
ما تلاش میکنیم تا میزان قند موجود در مواد غذایی و نوشیدنیهایمان بیش از این کاهش دهیم. برخی افراد ممکن است مدعی شوند که به اندازه کافی در این مسیر سریع حرکت نمیکنیم، درحالیکه ما نیاز داریم که این فرآیند را به درستی انجام دهیم، چراکه غذا باید هم غنی از مواد مغذی و هم لذیذ باشد.