کاهش شکر
تعهد ما: کاهش شکر در محصولات
کاهش شکر در محصولات غذایی و نوشیدنی ما یکی از اصلی ترین تعهدات ماست تا بتوانیم ضمن حفظ طعم، انتخاب های سالمتری فراهم کنیم. ما در تلاشیم تا شکر موجود در محصولات محبوب را کاهش دهیم تا به سلیقه آنها احترام بگزاریم و آنها را از انتخاب محصولات با ارزش غذایی کمتر بر حذر داریم.
هدف ما
تا سال ۲۰۱۵: کاهش شکر موجود در هر وعده از غذای کودکان و نوجوانان. محصولات غذای صبحانه غله ای تا ۹ گرم در هر وعده غذایی جهت ترویج کاهش شکر در رژیم غذایی کودکان.
تا پابان سال ۲۰۱۶: ما میزان شکر موجود در محصولات را تا ۱۰% کاهش خواهیم داد. این امر در محصولاتی رخ خواهد داد که ضوابط موسسه تغذیه ای نستله (NF) را رعایت نکردهاند. این کار از کاهش تدریجی نمک در نقاط پرچالش در گستره محصولات ما اطمینان حاصل می نماید.
پیشرفت ما
ما همواره در تلاش برای یافتن راههایی برای کاهش شکر موجود در گستره محصولات خود هستیم. ما تا بحال گستره وسیعی از محصولات غذایی و نوشیدنی با شکر کم عرضه کرده ایم. تا آخر سال ۲۰۱۵، ما میزان شکر افزوده محصولات خود را تا ۱۸۰۰۰ تن یا ۴/۱% از ۱۰% هدف خود را کاهش دادهایم. چالش پیش روی ما، ارایه مستمر راه حل های سالمتر و خوشمزه تری است که مطابق سلیقه مصرف کنندگان باشد. اقدامات بیشتری جهت بهبود انجام شده اند. ما انتظار داریم تا ۳/۶% دیگر نیز میزان شکر را کاهش دهیم. به منظور اجرای راهکارهای فنی تاثیرگذارتر و پایدارتر در کارخانههایمان، ممکن است لازم باشد گستره فعالیتهایمان را فراتر از سال ۲۰۱۶ ببریم.
در سال ۲۰۱۵، ما در همکاری با Cereal Partners Worldwide، (شریک ما در جنرال میلز) به تغییر فرمول محصولات خود ادامه می دهیم تا به اهداف خود در کاهش شکر موجود در غذای صبحانه غلهای به ازای ۹ گرم در هر وعده دست یابیم. تولید از سال ۲۰۱۶ آغاز خواهد شد.