کاهش نمک

تعهد ما: کاهش سدیم (نمک) در محصولات

 

ما متعهد شده‌ایم که با کاهش مقدار سدیم (نمک) در محصولات غذایی و نوشیدنی‎های خود، ضمن حفظ طعم مطلوب، انتخاب‎های سالم‎تری را فراهم کنیم. این امر، از طریق کاهش تدریجی نمک در محصولات پخت‎وپز و جایگزین کردن آن با سایر مواد معدنی سالم‎تر، ممکن می‎شود.

هدف ما

تا سال 2016، ما میزان نمک موجود در محصولات را تا 10 درصد کاهش خواهیم داد. این امر، شامل محصولاتی است که شاخص‎های بنیادی تغذیه نستله (NF) را رعایت نکرده‎اند. با این کار می‎توانید از کاهش تدریجی نمک در بخش‎های پرچالش محصولات ما، اطمینان حاصل کنید.

پیشرفت ما

مقدار زیادی از نمک موجود در رژیم غذایی ما، هنگام پخت یا سر میز به غذا اضافه می‎شود. ما سعی داریم میزان نمک موجود در محصولات را به نحوی کاهش دهیم که مصرف‎کننده نیازی به اضافه کردن آن نداشته باشد و یا سایر محصولات خوش‎نمک‎تر را انتخاب نکنند. به منظور تحقق این امر، ما راه‌حل‎های تخصصی خلق کرده‎ایم که به کاهش سدیم بدون تاثیر در طعم یا بافت محصول، کمک می‎کند تا رضایت مصرف‌کنندگان جلب شود.

از سال 2013، ما به کاهش نمک در کلیه محصولات غذایی خوش‎طعم خود سرعت بخشیده‎ایم تا مصرف‎کنندگان بتوانند روزانه، میزان نمک مورد نیاز بدن را دریافت کنند.بر طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سایر مقامات ملی و بین‎المللی، بدن انسان روزانه به 5 گرم نمک، نیاز دارد.

ما با مشارکت بیش از 20 بازار برتر خود، نوآوری و نوسازی را در فعالیت‎هایمان تعریف کرده‎ایم.در پایان سال 2015، ما روند بهبود محصولات را در زمینه کاهش سدیم با توجه به شاخص‎های بنیادی تغذیه نستله، ارزیابی کردیم. در مجموع، به کاهش 880 تن نمک رسیدیم. این میزان کاهش سدیم، به معنی دست‎یابی به 8 درصد از 10 درصد مورد نظر ما بود.