کاهش نمک
تعهد ما: کاهش سدیم (نمک) در محصولات
ما متعهد شدهایم که با کاهش مقدار سدیم (نمک) در محصولات غذایی و نوشیدنیهای خود، ضمن حفظ طعم مطلوب، انتخابهای سالمتری را فراهم کنیم. این امر، از طریق کاهش تدریجی نمک در محصولات پخت وپز و جایگزین کردن آن با سایر مواد معدنی سالمتر، ممکن میشود.
هدف ما
ما در نستله تعهد جدیدی برای کاهش سدیم در محصولات مصرفی رایج خود تا سالهای ۲۰۲۵ و ۲۰۳۰ اعلام کردهایم. تعهد کردهایم که برای کاهش بیشتر نمک در محصولات خود، به عنوان یکی از اعضای اتحادیه بینالمللی غذا و نوشیدنی، اقدام کنیم. این تعهد حداکثر مقادیر نمک در دستههای مختلف محصولات را تعیین میکند، از آشامیدنیهای آماده تا محصولات خوراکی و سسها را شامل می شود. چشم انداز کاهش اولیه برای پایان سال ۲۰۲۵ هدفمند شدهاست و مجموعه دیگری از کاهشها تا سال ۲۰۳۰ در نظر گرفته شده اند.
پیشرفت ما
ما میخواهیم به افراد و خانوادهها کمک کنیم تا توصیه سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مورد مصرف نمک، که کمتر از ۵ گرم در روز برای بزرگسالان سالم است، را برآورده کنیم.
از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱، مقدار نمک استفاده شده در دستورپختهایمان را ۱۲٬۵۰۰ تن کاهش دادیم. سپس به کاهش سطح سدیم به میزان ۱۰٪ از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶، متعهد شدیم و تا پایان سال ۲۰۱۶، مقدار نمک را در محصولات غذایی و نوشیدنیهای خود به میزان ۱۰٫۵٪ (۲٬۷۰۰ تن) کاهش دادیم.
مقدار زیادی از نمک موجود در رژیم غذایی، هنگام پخت یا سر میز به غذا اضافه میشود. ما سعی داریم میزان نمک موجود در محصولات را به نحوی کاهش دهیم که مصرف کننده نیازی به اضافه کردن آن نداشته باشد .