کاهش نمک
تعهد ما: کاهش سدیم (نمک) در محصولات
ما متعهد شدهایم که با کاهش مقدار سدیم (نمک) در محصولات غذایی و نوشیدنیهای خود، ضمن حفظ طعم مطلوب، انتخابهای سالمتری را فراهم کنیم. این امر، از طریق کاهش تدریجی نمک در محصولات پختوپز و جایگزین کردن آن با سایر مواد معدنی سالمتر، ممکن میشود.
هدف ما
تا سال ۲۰۱۶، ما میزان نمک موجود در محصولات را تا ۱۰ درصد کاهش خواهیم داد. این امر، شامل محصولاتی است که شاخصهای بنیادی تغذیه نستله (NF) را رعایت نکردهاند. با این کار میتوانید از کاهش تدریجی نمک در بخشهای پرچالش محصولات ما، اطمینان حاصل کنید.
پیشرفت ما
مقدار زیادی از نمک موجود در رژیم غذایی ما، هنگام پخت یا سر میز به غذا اضافه میشود. ما سعی داریم میزان نمک موجود در محصولات را به نحوی کاهش دهیم که مصرفکننده نیازی به اضافه کردن آن نداشته باشد و یا سایر محصولات خوشنمکتر را انتخاب نکنند. به منظور تحقق این امر، ما راهحلهای تخصصی خلق کردهایم که به کاهش سدیم بدون تاثیر در طعم یا بافت محصول، کمک میکند تا رضایت مصرفکنندگان جلب شود.
از سال ۲۰۱۳، ما به کاهش نمک در کلیه محصولات غذایی خوشطعم خود سرعت بخشیدهایم تا مصرفکنندگان بتوانند روزانه، میزان نمک مورد نیاز بدن را دریافت کنند.بر طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سایر مقامات ملی و بینالمللی، بدن انسان روزانه به ۵ گرم نمک، نیاز دارد.
ما با مشارکت بیش از ۲۰ بازار برتر خود، نوآوری و نوسازی را در فعالیتهایمان تعریف کردهایم.در پایان سال ۲۰۱۵، ما روند بهبود محصولات را در زمینه کاهش سدیم با توجه به شاخصهای بنیادی تغذیه نستله، ارزیابی کردیم. در مجموع، به کاهش ۸۸۰ تن نمک رسیدیم. این میزان کاهش سدیم، به معنی دستیابی به ۸ درصد از ۱۰ درصد مورد نظر ما بود.