نستله برای کاهش شکر در محصولات خود، چه راهحلهایی دارد؟
از زمان پایهگذاری اولین سیاست شرکت نستله درباره کاهش شکر در سال ۲۰۰۷، مقدار شکر را در بسیاری از محصولات خود به ویژه محصولاتی که کودکان مصرف میکنند، به میزان قابل توجهی کاهش دادهایم.
پس از آن، ما سیاست خود را درباره کاهش شکر تمدید کردیم تا به مصرفکنندگان خود برای دستیابی به استاندارهای جهانی مصرف شکر، کمک کنیم. هدف ما این است که طی ۴ سال (۲۰۱۷ – ۲۰۲۰)، میزان شکر موجود در محصولات خود را به طور میانگین تا 5 درصد کاهش دهیم. این هدف، به افراد و خانوادههای آنها در راستای دستیابی به استانداردهای جهانی مصرف شکر، کمک خواهد کرد.
این سیاست، بخش مهمی از تعهدات ما است تا به کمک آن بتوانیم مواد غذایی و آشامیدنی سالمتری را با طعم بهتری ارائه دهیم. شرکت نستله فعالانه از پیشرفتهای علمی در زمینه شکر و اثرات آن بر روی سلامتی بدن حمایت میکند.
همچنین، ما به فعالیتهای خود در زمینه نوآوریهای فنی ادامه میدهیم تا همزمان با کاهش شکر در محصولات خود، ایمنی و انتظارات مصرفکنندگان را در راستای تولید محصولات طبیعیتر، برآورده کنیم.