Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

مواد لازم:

  • ۱/۵ پیمانه عدس پاک‌کرده
  • ۲/۵ پیمانه آب
  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) به صورت نگینی خرد شود
  • ۴۰۰ گرم گوشت‌ چرخ‌کرده
  • ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
  • ۱۰۰ گرم کشمش  زرد
  • ۲ عدد هویج متوسط رنده‌شده (۲۰۰ گرم)
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر) آب داغ
  • ۲ پیمانه برنج باسماتی، به مدت ۱ ساعت خیسانده‌ شود.

طرز تهیه:

۱- در یک ظرف به‌اندازه متوسط، عدس‌ها را با حرارت متوسط بجوشانید تا نرم شوند و بیشتر آب توسط عدس‌ها جذب شود.

۲- پیازها را درون یک ماهیتابه بزرگ با روغن تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوه‌ای به‌خود نگیرند. گوشت‌ چرخ‌کرده را اضافه کنید و به‌مدت ۵ دقیقه تا زمانی که گوشت پخته شود، حرارت دهید.

۳- چاشنی پلو مگی، هویج‌ها، دارچین و آب را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۴- در همین حال،‌ظرف بزرگی از آب را بجوشانید و برنج را به آن اضافه کنید و تا زمانیی که برنج نرم شود آن ا بپزید، نیمی از عدس‌ها و نیمی از گوشت‌ چرخ‌کرده را به برنج اضافه کنید،‌ باقی عدس‌ها، گوشت چرخ‌کرده و مخلوط گوشت را به ظرف اضافه کرده و به‌مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که برنج بپزد و طعم گوشت و عدس را به‌خود بگیرد، روی حرارت متوسط با درب بسته بپزید.

۵- برنج‌ را به‌ آرامی در بشقاب بریزید و به همراه ماست یا سالاد میل کنید.