طرز تهیه عدس پلو

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۱/۵ پیمانه عدس پاککرده
- ۲/۵ پیمانه آب
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) به صورت نگینی خرد شود
- ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
- ۱۰۰ گرم کشمش زرد
- ۲ عدد هویج متوسط رندهشده (۲۰۰ گرم)
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر) آب داغ
- ۲ پیمانه برنج باسماتی، به مدت ۱ ساعت خیسانده شود.
طرز تهیه:
۱- در یک ظرف بهاندازه متوسط، عدسها را با حرارت متوسط بجوشانید تا نرم شوند و بیشتر آب توسط عدسها جذب شود.
۲- پیازها را درون یک ماهیتابه بزرگ با روغن تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوهای بهخود نگیرند. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و بهمدت ۵ دقیقه تا زمانی که گوشت پخته شود، حرارت دهید.
۳- چاشنی پلو مگی، هویجها، دارچین و آب را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
۴- در همین حال،ظرف بزرگی از آب را بجوشانید و برنج را به آن اضافه کنید و تا زمانیی که برنج نرم شود آن ا بپزید، نیمی از عدسها و نیمی از گوشت چرخکرده را به برنج اضافه کنید، باقی عدسها، گوشت چرخکرده و مخلوط گوشت را به ظرف اضافه کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که برنج بپزد و طعم گوشت و عدس را بهخود بگیرد، روی حرارت متوسط با درب بسته بپزید.
۵- برنج را به آرامی در بشقاب بریزید و به همراه ماست یا سالاد میل کنید.