طرز تهیه باقالی پلو

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | اقتصادی |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم باقالی پاککرده
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۴ حبه سیر کوبیدهشده (۲۰ گرم)
- ۳۰۰ گرم شوید تازه خردهشده
- ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
- ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر) آب داغ
- ۲ پیمانه برنج باسماتی، بهمدت یک ساعت خیسانده شود
طرز تهیه:
۱- باقالیها را بهمدت ۲ تا ۳ دقیقه درون یک ماهیتابه بزرگ سرخ کنید. سیر، شوید وعصاره پلو مگی و آب را اضافه کنید و بهمدت ۱۰ دقیقه حرارت بدهید تا مواد بهصورت یکدست بپزند.
۲- درون یک ظرف بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، برنج را به ظرف اضافه کنید و تا زمانی که تا حدودی نرم شود، آن را بپزید، نیمی از برنج را آبکشی کنید و درون ظرفی جداگانه بپزید، نیمی از ادویهها و باقالی را روی برنج بریزید، باقیمانده ادویهها، باقالی و برنج را به ظرف اضافه کنید و درب ظرف را بپوشانید و بهمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا تا برنج بپزد و طعم گوشت و باقالی را بهخود بگیرد.
۳- برنج را بهآرامی درون بشقاب بریزید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.