Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز اقتصادی
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم باقالی پاک‌کرده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ حبه سیر کوبیده‌شده (۲۰ گرم)
  • ۳۰۰ گرم شوید تازه خرده‌شده
  • ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
  • ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر) آب داغ
  • ۲ پیمانه برنج باسماتی، به‌مدت یک ساعت خیسانده شود

طرز تهیه:

۱- باقالی‌ها را به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون یک ماهیتابه بزرگ سرخ‌ کنید. سیر، شوید وعصاره پلو مگی  و آب را اضافه کنید و به‌مدت ۱۰ دقیقه حرارت بدهید تا مواد به‌صورت یکدست بپزند.

۲- درون یک ظرف بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، برنج را به ظرف اضافه کنید و تا زمانی که تا حدودی نرم شود، آن را بپزید، نیمی از برنج را آبکشی کنید و درون ظرفی جداگانه بپزید، نیمی از ادویه‌ها و باقالی را روی برنج بریزید، باقی‌مانده ادویه‌ها، باقالی و برنج را به ظرف اضافه کنید و درب ظرف را بپوشانید و به‌مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا تا برنج بپزد و طعم گوشت و باقالی را به‌خود بگیرد.

۳- برنج را به‌آرامی درون بشقاب بریزید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.