زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی اروپایی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز متوسط

 

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ، به قطعات ۱ سانتی‌متری خرد کنید
  • ۲ تا ۳ حبه سیر تازه (۱۵ گرم) کوبیده شده
  • ۳ پیمانه (۷۵۰ میلی‌لیتر) شیر تازه کم‌چرب
  • ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
  • نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمزان به صورت ریز رنده‌شده
  • ۳۰۰ گرم پاستای فتوچینی،‌ جوشانده و آبکشی شده

طرز تهیه:

۱- مرغ خردشده را درون یک ماهیتابه گود با روغن سبزیجات تفت دهید و به‌ مدت ۵ تا ۱۰ تا زمانی پخته شدن کامل مرغ حرارت دهید. سیرها را اضافه کنید و تازمانی که نرم شوند آن‌ها را روی حرارت متوسط بپزید.

۲- شیر و سس بشامل مگی را در ظرف جداگانه‌ای بریزید و مرغ، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط تا زمانی که سس غلیظ شود، بپزید.

۳- پاستای پخته‌شده را اضافه کنید و به‌آرامی با سس مخلوط کنید. قبل از سرو کردن با مقداری جعفری خردشده آن را تزئیین کنید.

توصیه سرآشپز: می‌توانید مقداری از آب پاستا را برای تنظیم غلظت سس کنار بگذارید. آب حاوی نشاسه بافتی کرم‌مانند به سس می‌‌دهد.