طرز تهیه آلفردو با مرغ

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | اروپایی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | متوسط |
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم سینه مرغ، به قطعات ۱ سانتیمتری خرد کنید
- ۲ تا ۳ حبه سیر تازه (۱۵ گرم) کوبیده شده
- ۳ پیمانه (۷۵۰ میلیلیتر) شیر تازه کمچرب
- ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
- نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمزان به صورت ریز رندهشده
- ۳۰۰ گرم پاستای فتوچینی، جوشانده و آبکشی شده
طرز تهیه:
۱- مرغ خردشده را درون یک ماهیتابه گود با روغن سبزیجات تفت دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ تا زمانی پخته شدن کامل مرغ حرارت دهید. سیرها را اضافه کنید و تازمانی که نرم شوند آنها را روی حرارت متوسط بپزید.
۲- شیر و سس بشامل مگی را در ظرف جداگانهای بریزید و مرغ، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط تا زمانی که سس غلیظ شود، بپزید.
۳- پاستای پختهشده را اضافه کنید و بهآرامی با سس مخلوط کنید. قبل از سرو کردن با مقداری جعفری خردشده آن را تزئیین کنید.
توصیه سرآشپز: میتوانید مقداری از آب پاستا را برای تنظیم غلظت سس کنار بگذارید. آب حاوی نشاسه بافتی کرممانند به سس میدهد.