Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی اروپایی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز متوسط

 

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز سفید به‌صورت خلالی خرد شود (۱۰۰ گرم))
  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن سبزیجات
  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ،‌ به نوارهای نازک برش داده شود
  • ۳۰۰ گرم قارچ تازه، به‌ چهار قطعه خرد شود
  • ۳ پیمانه (۷۵۰ میلی‌لیتر) شیر کم‌چرب تازه
  • ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
  • ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) جعفری تازه،‌ خرد شده
  • نصف پیمانه خیارشور خرشده (به دلخواه)

طرز تهیه:

۱- پیاز را در یک ماهیتابه گود درون روغن سبزیجات تفت دهید تا  رنگ طلایی و قهوه‌ای پیدا کند. برش‌های نواری مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید تا به‌صورت کامل بپزد. قارچ‌ها را روی مواد بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

۲- در همین حال، سس بشامل مگی را همراه شیر در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سپس روی مخلوط مرغ‌ و قارچ بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا سس غلظت پیدا کند.

۳- جعفری خرد‌شده را روی مواد بریزید و برای افزودن طعم بیشتر می‌توانید به دلخواه خیارشور خرد شده را روی مواد بریزید. می‌توانید این غذا را همراه برنج یا پاستا میل کنید.