طرز تهیه چیکن استراگانوف

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | اروپایی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | متوسط |
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز سفید بهصورت خلالی خرد شود (۱۰۰ گرم))
- ۱ قاشق چایخوری روغن سبزیجات
- ۵۰۰ گرم سینه مرغ، به نوارهای نازک برش داده شود
- ۳۰۰ گرم قارچ تازه، به چهار قطعه خرد شود
- ۳ پیمانه (۷۵۰ میلیلیتر) شیر کمچرب تازه
- ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
- ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) جعفری تازه، خرد شده
- نصف پیمانه خیارشور خرشده (به دلخواه)
طرز تهیه:
۱- پیاز را در یک ماهیتابه گود درون روغن سبزیجات تفت دهید تا رنگ طلایی و قهوهای پیدا کند. برشهای نواری مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید تا بهصورت کامل بپزد. قارچها را روی مواد بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
۲- در همین حال، سس بشامل مگی را همراه شیر در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سپس روی مخلوط مرغ و قارچ بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا سس غلظت پیدا کند.
۳- جعفری خردشده را روی مواد بریزید و برای افزودن طعم بیشتر میتوانید به دلخواه خیارشور خرد شده را روی مواد بریزید. میتوانید این غذا را همراه برنج یا پاستا میل کنید.