زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)،‌ به‌صورت ریز خرد شود.
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
  • ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) رب گوجه
  • ۱ ساشه چاشنی خورشتی مگی
  • ۶۰۰ گرم گوشت گوساله، به قطعات ۱ سانتی‌متری خرد کنید
  • ۲ عدد گوجه متوسط خردشده
  • ۱ لیتر آب داغ
  • ۱ پیمانه لپه، خیس‌شده
  • ۳ عدد لیمو عمانی، شسته‌شده
  • ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی سرخ‌شده

طرز تهیه:

۱- پیازهای خردشده را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوه‌ای به‌ خود نگیرند. رب گوجه و چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و به‌مدت ۳ دقیقه بپزید.

۲- گوجه، آب، لپه‌ها و لیمو عمانی را اضافه کنید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله و لپه‌ها کاملا پخته و نرم شود.

۳- خورشت را داخل بشقاب بریزید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را روی آن بریزید. غذا را همراه نان یا برنج میل کنید.