طرز تهیه خورشت قیمه

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)، بهصورت ریز خرد شود.
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
- ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) رب گوجه
- ۱ ساشه چاشنی خورشتی مگی
- ۶۰۰ گرم گوشت گوساله، به قطعات ۱ سانتیمتری خرد کنید
- ۲ عدد گوجه متوسط خردشده
- ۱ لیتر آب داغ
- ۱ پیمانه لپه، خیسشده
- ۳ عدد لیمو عمانی، شستهشده
- ۴۰۰ گرم سیبزمینی سرخشده
طرز تهیه:
۱- پیازهای خردشده را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوهای به خود نگیرند. رب گوجه و چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و بهمدت ۳ دقیقه بپزید.
۲- گوجه، آب، لپهها و لیمو عمانی را اضافه کنید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله و لپهها کاملا پخته و نرم شود.
۳- خورشت را داخل بشقاب بریزید و سیبزمینیهای سرخشده را روی آن بریزید. غذا را همراه نان یا برنج میل کنید.