طرز تهیه خورشت آلو

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)، بهصورت نگینی خرد شود
- ۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
- ۳ حبه (۱۵ گرم) سیر تازه کوبیده شده
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) رب گوجه
- ۱ ساشه چاشنی خورشت مگی
- ۱ لیتر آب داغ
- ۸ عدد ران مرغ، بدون پوست
- نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) لپه شستهشده
- ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) آلو بدون هسته
- ۲ عدد هویج متوسط (۲۰۰ گرم) بهصورت خلالهای بزرگ خرد شود
- ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم) خلال بادام
طرز تهیه:
۱- پیازها را در یک ظرف بزرگ با روغن تفت داده تا نرم شوند، اما رنگ قهوهای به خود نگیرند
۲- سیر، رب گوجه و عصاره مگی را اضافه کنید و بهمدت ۱ دقیقه بپزید.
۳- آب، مرغ و لپهها را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مرغها کاملا بپزند.
۴- آلوها، هویج و مقداری از خلال بادام را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید. خورشت را درون بشقاب بریزید، باقیمانده خلال بادام را روی خورشت بریزد و همراه با برنج نوش جان کنید.