Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)، به‌صورت نگینی خرد شود
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • ۳ حبه (۱۵ گرم) سیر تازه کوبیده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) رب گوجه
  • ۱ ساشه چاشنی خورشت مگی
  • ۱ لیتر آب داغ
  • ۸ عدد ران مرغ، بدون پوست
  • نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)  لپه شسته‌شده
  • ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) آلو بدون هسته
  • ۲ عدد هویج متوسط (۲۰۰ گرم) به‌صورت خلال‌های بزرگ خرد شود
  • ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم) خلال بادام

طرز تهیه:
۱- پیازها را در یک ظرف بزرگ  با روغن تفت داده تا نرم شوند، اما رنگ قهوه‌ای به خود نگیرند

۲- سیر، رب گوجه و عصاره مگی را اضافه کنید و به‌مدت ۱ دقیقه بپزید.

۳-  آب، مرغ و لپه‌ها را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مرغ‌ها کاملا بپزند.

۴- آلوها، هویج و مقداری از خلال بادام را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید. خورشت را درون بشقاب بریزید، باقی‌مانده خلال بادام را روی خورشت بریزد و همراه با برنج نوش جان کنید.