Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

  • ۶ عدد بادمجان بزرگ، پوست‌کنده و به دو نیم تقسیم شود
  • یک عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) نگینی خرد شود.
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
  • ۵ حبه (۲۵ گرم) سیر تازه کوبیده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
  • ۱ عدد فلفل چیلی سبز ( ۵ گرم) (به دلخواه)
  • ۱ ساشه چاشنی خورشت مگی
  • ۸۰۰ گرم گوشت گوساله با استخوان (دنده)
  • ۶ عدد گوجه متوسط، به دو نیم خرد شود
  • ۱ لیتر آب داغ
  • نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) لپه شسته شده
  • نصف پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر) آب‌غوره

طرز تهیه:

۱- روی بادمجان‌ها مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن از بین برود، رطوبت بادمجان‌ها را بگیرید و در داخل فر آن‌ها را بپزید تا نرم شوند و سپس از فر خارج کنید.

۲- پیازها را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوه‌ای به‌خود نگیرند، سیر، رب گوجه، چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و به‌مدت ۳ دقیقه بپزید.

۳- گوجه، آب و لپه‌ها را اضافه کنید و به‌مدت ۵۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله به‌طور کامل بپزد و نرم شود.

۴. آبغوره و بادمجان‌های پخته‌شده را به خورشت اضافه کنید و به‌ مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. خورشت را درون ظرف بریزید و همراه با برنج میل کنید.