طرز تهیه خورشت بادمجان

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۷۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
- ۶ عدد بادمجان بزرگ، پوستکنده و به دو نیم تقسیم شود
- یک عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) نگینی خرد شود.
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
- ۵ حبه (۲۵ گرم) سیر تازه کوبیده شده
- ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
- ۱ عدد فلفل چیلی سبز ( ۵ گرم) (به دلخواه)
- ۱ ساشه چاشنی خورشت مگی
- ۸۰۰ گرم گوشت گوساله با استخوان (دنده)
- ۶ عدد گوجه متوسط، به دو نیم خرد شود
- ۱ لیتر آب داغ
- نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) لپه شسته شده
- نصف پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر) آبغوره
طرز تهیه:
۱- روی بادمجانها مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن از بین برود، رطوبت بادمجانها را بگیرید و در داخل فر آنها را بپزید تا نرم شوند و سپس از فر خارج کنید.
۲- پیازها را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوهای بهخود نگیرند، سیر، رب گوجه، چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و بهمدت ۳ دقیقه بپزید.
۳- گوجه، آب و لپهها را اضافه کنید و بهمدت ۵۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله بهطور کامل بپزد و نرم شود.
۴. آبغوره و بادمجانهای پختهشده را به خورشت اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. خورشت را درون ظرف بریزید و همراه با برنج میل کنید.