طرز تهیه خورشت بامیه

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | اقتصادی |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) بهصورت نگینی خرد شود
- یک قاشق غذاخوری(۱۲گرم) روغن آفتابگردان
- ۱۰ حبه سیر تازه(۵۰ گرم)، کوبیده شده
- ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
- ۱ ساشه چاشنی خورشتی مگی
- ۶۰۰ گرم گوشت بدون چربی گوساله بهصورت مکعبهای ۲ سانتیمتری خرد شود
- ۴ عدد گوجه متوسط، خرد شده
- ۱ لیتر آب داغ
- ۵۰۰ گرم بامیه (منجمد یا تازه)، پاک شده
- نصف پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر) آبلیموی تازه
طرز تهیه:
۱- پیازهای خردشده را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوهای به خود نگیرند. سیر، رب گوجه، چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و بهمدت ۳ دقیقه بپزید.
۲- رب گوجه و آب را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله کاملا پخته و ترد شود.
۳- بامیهها را اضافه کنید وبه مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا بامیهها نرم شوند.
۴- آبلیمو را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید، خورشت را داخل بشقاب بریزید و همراه برنج یا نان میل کنید.