Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز اقتصادی
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) به‌صورت نگینی خرد شود
  • یک قاشق غذاخوری(۱۲گرم)  روغن آفتابگردان
  • ۱۰ حبه سیر تازه(۵۰ گرم)، کوبیده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
  • ۱ ساشه چاشنی خورشتی مگی
  • ۶۰۰ گرم گوشت بدون چربی گوساله  به‌صورت مکعب‌های ۲ سانتی‌متری خرد شود
  •  ۴ عدد گوجه متوسط، خرد شده
  • ۱ لیتر آب داغ
  • ۵۰۰ گرم بامیه (منجمد یا تازه)، پاک‌ شده
  • نصف پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر) آب‌لیموی تازه

طرز تهیه:

۱- پیازهای خردشده را درون یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوه‌ای به‌ خود نگیرند. سیر، رب گوجه، چاشنی خورشتی مگی و گوشت گوساله را اضافه کنید و به‌مدت ۳ دقیقه بپزید.

۲- رب گوجه و آب را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت گوساله کاملا پخته و ترد شود.

۳- بامیه‌ها را اضافه کنید وبه مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا بامیه‌ها نرم شوند.

۴- آب‌لیمو را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید، خورشت را داخل بشقاب بریزید و همراه برنج یا نان میل کنید.