طرز تهیه لازانیا

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | بینالمللی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) بهصورت نگینی خرد شود
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
- ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۳۰۰ گرم قارچ سفید خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) زردچوبه
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
- ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم) آویشن خشکشده
- ۲ پیمانه (۵۰۰ میلیلیتر) آب داغ
- ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
- ۵۰۰ میلیلیتر شیر
- ۳۰۰ گرم ورقه لازانیای آماده (۱۲ عدد)
- نصف پیمانه (۵۰ گرم) پنیر موتزارلا رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) پنیر پارمزان رندهشده
طرز تهیه:
۱- پیازها را درون ماهیتابه تا زمانی که رنگ طلایی بهخود بگیرند تفت دهید و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید تا گوشت چرخکرده پخته شود.
۲- قارچ، زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه، آویشن را اضافه کنید و بهمدت دو دقیقه بپزید؛ آب را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا به جوشیدن برسد.
۳- در همین حال، چاشنی سس بشامل مگی را با شیر درون ماهیتابه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط تا زمانی به جوشیدن برسد، حرارت بدهید. شعله را کم کنید و) هم بزنید) به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا زمانی که سس غلظت پیدا کند، حرارت دهید.
۴- ورقههای لازاینا (۴ ورقه) را کف ظرف مخصوص فر قرار دهید. ۱/۳ از سس گوشت تهیهشده را روی ورقهها پخش کنید. همین کار را برای ۳ لایه باقیمانده دیگر تکرار کنید.
۵- سس بشامل تهیهشده را روی آخرین ورقه پخش کنید و روی آن پنیر موتزارلا و پارمزان بریزید.
۶- بهمدت ۳۰ دقیقه داخل فر از پیش گرمشده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر رنگ طلایی به خود بگیرید و لایههای لازانیا بپزند.
۷- لازانیا را همراه سالاد یا نان سیر میل کنید.