Sort by
Sort by
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی بین‌المللی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم) به‌صورت نگینی خرد شود
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۳۰۰ گرم قارچ سفید خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) زردچوبه
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) رب گوجه
  • ۱ قاشق چای‌خوری (۳ گرم) آویشن خشک‌شده
  • ۲ پیمانه (۵۰۰ میلی‌لیتر) آب داغ
  • ۱ ساشه سس سفید بشامل مگی
  • ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر
  • ۳۰۰ گرم ورقه لازانیای آماده (۱۲ عدد)
  • نصف پیمانه (۵۰ گرم) پنیر موتزارلا رنده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) پنیر پارمزان رنده‌شده

طرز تهیه:

 ۱- پیازها را درون ماهیتابه تا زمانی که رنگ طلایی به‌خود بگیرند تفت دهید و گوشت‌ چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید تا گوشت‌ چرخ‌کرده پخته شود.

۲- قارچ، زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه،‌ آویشن را اضافه کنید و به‌مدت دو دقیقه بپزید؛ آب را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا به جوشیدن برسد.

۳- در همین حال، چاشنی سس بشامل مگی را با شیر درون ماهیتابه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط تا زمانی به جوشیدن برسد، حرارت بدهید. شعله را کم کنید و) هم بزنید) به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا زمانی که سس غلظت پیدا کند، حرارت دهید.

۴- ورقه‌های لازاینا (۴ ورقه) را کف ظرف مخصوص فر قرار دهید. ۱/۳ از سس گوشت تهیه‌شده را روی ورقه‌ها پخش کنید. همین کار را برای ۳ لایه باقی‌مانده دیگر تکرار کنید.

۵- سس بشامل تهیه‌شده را روی آخرین ورقه پخش کنید و روی آن پنیر موتزارلا و پارمزان بریزید.

۶- به‌مدت ۳۰ دقیقه داخل فر از پیش‌ گرم‌شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر رنگ طلایی به خود بگیرید و لایه‌های لازانیا بپزند.

۷- لازانیا را همراه سالاد یا نان سیر میل کنید.