طرز تهیه لوبیا پلو

زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
تعداد وعده | ۶ |
دستهبندی | ناهار سبک |
نوع وعده غذایی | ایرانی |
سطح هزینه موردنیاز | متوسط |
سطح مهارت موردنیاز | آسان |
مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰گرم) بهصورت نگینی خرد شود
- ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
- ۶۰۰ گرم گوشت گوساله بدون چربی، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شود
- ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) رب گوجه
- ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
- ۳۰۰ گرم لوبیا سبز، پاککرده و به قطعات ۲ سانتیمتر خرد شود
- ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیگرم) آب داغ
- ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پوست پرتغال
- ۲ پیمانه برنج باسماتی، به مدت ۱ ساعت خیس شود
طرز تهیه:
۱- پیازها را داخل ماهیتابه با روغن تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوهای به خود نگیرند. گوشتها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا پخته شوند.
۲- رب گوجه، چاشنی پلویی مگی، لوبیا، آب و پوست پرتغال را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که لوبیاها نرم شوند، بپزید
۳- در همین حال یک ظرف بزرگ از آب را بجوشانید و برنج را به آن اضافه کرده و تا زمانی که برنج نرم شود، آن را بپزید و سپس آبکشی کنید. نیمی از برنج را درون ظرف نچسب جداگانهای بریزید و نیمی از گوشت و لوبیا را به آن اضافه کنید. باقی مانده گوشت و برنج را همانند قبل به ظرف اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و مواد را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که برنج کاملا بپزد و طعم و گوشت و لوبیا را به خود جذب کند، روی حرارت قرار دهید.
۴- لوبیا پلو را به آرامی درون بشقاب بریزید و همراه سالاد یا ماست میل کنید.