زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
تعداد وعده ۶ 
دسته‌بندی  ناهار سبک
نوع وعده غذایی ایرانی
سطح هزینه موردنیاز متوسط
سطح مهارت موردنیاز آسان

 

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز متوسط (۱۵۰گرم) به‌صورت نگینی خرد شود
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۲ گرم) روغن آفتابگردان
  • ۶۰۰ گرم گوشت گوساله بدون چربی، به‌ قطعات ۵ سانتی‌متری خرد شود
  • ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) رب گوجه
  • ۱ ساشه چاشنی پلویی مگی
  • ۳۰۰ گرم لوبیا سبز، پاک‌کرده و به قطعات ۲ سانتی‌متر خرد شود
  • ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌گرم) آب داغ
  • ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پوست پرتغال
  • ۲ پیمانه برنج باسماتی،‌ به مدت ۱ ساعت خیس‌ شود

طرز تهیه:

۱- پیازها را داخل ماهیتابه با روغن تفت دهید تا نرم شوند اما رنگ قهوه‌ای به خود نگیرند. گوشت‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا پخته شوند.

۲-  رب گوجه، چاشنی پلویی مگی،‌ لوبیا، آب و پوست پرتغال را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که لوبیاها نرم شوند، بپزید

۳- در همین حال یک ظرف بزرگ از آب را بجوشانید و برنج را به آن اضافه کرده و تا زمانی که برنج نرم شود، آن را بپزید و سپس آبکشی کنید. نیمی از برنج را درون ظرف نچسب جداگانه‌ای بریزید و نیمی از گوشت و لوبیا را به آن اضافه کنید. باقی مانده گوشت و برنج را همانند قبل به ظرف اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و مواد را به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که برنج کاملا بپزد و طعم و گوشت و لوبیا را به خود جذب کند، روی حرارت قرار دهید.

۴- لوبیا پلو را به آرامی درون بشقاب بریزید و همراه سالاد یا ماست میل کنید.