Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sort by
Sort by

آیا می‌دانستید که سرطان دومین علت اصلی مرگ و میر بعد از بیماری‌های قلبی است؟

عوامل خطر سرطان یا ساخته دست بشر هستند یا به طور طبیعی در محیط یافت می‌شوند - خوشبختانه بسیاری از آن‌ها را می‌توان کنترل کرد. به عنوان مثال، می‌توانید سیگار را ترک کنید، از نور مستقیم خورشید اجتناب کنید و روش‌هایی را برای جلوگیری از استرس تمرین کنید که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
همچنین به همان اندازه خوشحال کننده است که بدانید عوامل تغذیه‌ای که به خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کنند نیز می‌توانند کنترل شوند - به ویژه با اشاره به آخرین تحقیقات.

تغذیه سالم، پیشگیری از سرطان

تحقیقات چه می‌گویند؟

مصرف زیاد چربی، به ویژه چربی‌های حیوانی (کره، روغن حیوانی، گوشت‌های پرچرب و لبنیات) می‌تواند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش دهد. از سوی دیگر، غذاهای پر فیبر مانند سبزیجات و میوه‌ها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.

در اینجا چند نکته کلی روزانه وجود دارد که می‌تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا کمک کند:

١) مصرف چربی را کاهش دهید: به خصوص چربی حیوانی (چربی اشباع شده)، مانند کره و روغن حیوانی که در دمای اتاق جامد هستند. در عوض، از چربی‌های غیراشباع که در دمای اتاق مایع هستند مانند روغن زیتون و روغن‌های گیاهی مورد استفاده در پخت و پز مانند کانولا، ذرت یا روغن آفتابگردان استفاده کنید. برای کاهش چربی در رژیم غذایی خود، گوشت بدون چربی، مرغ کبابی بدون پوست، ماهی و لبنیات کم چرب را انتخاب کنید. و یادتان باشد که از غذاهای سرخ شده و شیرینی پرهیز کنید.

٢) در هنگام کباب کردن مراقب باشید: هنگام کباب کردن یا کباب کردن گوشت، مطمئن شوید که شعله‌ها با گوشت تماس پیدا نمی‌کنند، زیرا این کار می‌تواند سطح مواد سرطان‌زا را در آن افزایش دهد.

٣) میوه‌ها و سبزیجات را بخشی از وعده غذایی خود قرار دهید (حداقل 5 وعده در روز): این‌ها سرشار از فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در محافظت از سلول‌های بدن در برابر سرطان دارند.

٤) رژیم غذایی خود را با سبزیجات چلیپایی (کلم، کلم بروکلی و گل کلم) غنی کنید که از انواع خاصی از سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ محافظت می‌کند.

٥) روی سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم بروکلی، کاهو، لوبیا سبز و کرفس تمرکز کنید زیرا سرشار از لوتئین هستند. این سبزیجات همچنین حاوی فیبر سالم هستند که به بدن کمک می‌کند تا سموم را دفع کند.

٦) مصرف میوه‌ها و سبزیجات رنگی مانند هویج، زردآلو، گیلاس و توت فرنگی را افزایش دهید زیرا حاوی رنگدانه‌هایی هستند که در برابر سرطان محافظت می‌کنند.

٧) مصرف گوجه فرنگی را که سرشار از لیکوپن است افزایش دهید - یک آنتی اکسیدان که دارای فواید پیشگیری از سرطان است، به ویژه سرطان معده و روده بزرگ. لیکوپن در گریپ فروت قرمز و فلفل دلمه ای قرمز نیز یافت می‌شود.

٨) قهوه و چای را در حد اعتدال بنوشید (به طور متوسط 3-4 فنجان در روز) زیرا سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی به نام پلی فنول هستند.

٩) رژیم غذایی خود را با ویتامین E غنی کنید که در روغن زیتون، آووکادو، آجیل و دانه‌ها یافت می‌شود.
ایجاد تغییرات ساده اما سالم در سبک زندگی شما غیرممکن نیست و با گذشت زمان و پشتکار می‌توان آن را انجام داد. و از آنجایی که 80 درصد از عوامل خطر سرطان مربوط به سبک زندگی شماست، ایجاد تغییرات سالم می‌تواند خطر وقوع را به میزان قابل توجهی کاهش دهد!

بنابراین، پیش بروید، خود را افراط کنید و از خود لذت ببرید، فقط به یاد داشته باشید که از نکات ارائه شده پیروی کنید تا یک زندگی سالم و شاد را تجربه کنید.