براني اسفناج

kitchen icon روش پخت و پز ایرانی
course icon دسته سبک
servicing icon مقدار 5 نفر
difficulty icon درجه دشواری chef icon
cost icon هزینه ارزان
براني اسفناج
مواد لازم
اسفناج 2 كيلوگرم
شنبليله خشك 1 قاشق مرباخوري
فلفل سياه نصف(1/2) قاشق چاي‌خوري
عصاره‌ي سير و زيتون 2 بسته
كره يا روغن زيتون 30 گرم
ماست غليظ 1 كيلوگرم
مغز گردوي خرد شده 1 پيمانه
نحوه تهیه
اسفناج را پس از تميز كردن، خرد كنيد و در قابلمه بريزيد تا بپزد. اسفناج پخته را در صافي بريزيد تا آب آن كاملاً كشيده شود. سپس كره يا روغن را روي حرارت قرار دهيد و شنبليله خشك، فلفل سياه و اسفناج پخته را به آن اضافه كنيد. اكنون عصاره‌ي سير و زيتون را در مقداري از آب باقيمانده اسفناج پخته حل و به مواد اضافه كنيد و حدود 5 دقيقه روي حرارت مرتب هم بزنيد. سپس نيمي از گردوي خرد شده و ماست را با مواد مخلوط كنيد و براني آماده شده را در ظرف مناسبي بريزيد. در صورت دلخواه با بقيه مغز گردو، سطح براني را تزيين كنيد