Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sort by
Sort by

افزودن سبزیجات، فیبر و غلات کامل به گستره محصولات ما

  • تعهد ما
    افزایش سبزیجات، غلات سرشار از فیبر، حبوبات، آجیل و دانه‌‌ها به مواد غذایی و آشامیدنی شما
    افزودن سبزیجات، فیبر و غلات کامل به گستره محصولات ما

دلیل اهمیت این موضوع

مطالعات ما نشان میدهند بسیاری از مردم، خصوصا کودکان، منابع فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و مغذی که در مواد غذایی مانند سبزیجات، غلات، سبوس، حبوبات، آجیل و دانه وجود دارند را بهمقدار کافی مصرف نمیکنند، که این امر بر رشد و سلامتی آن‌‌ها اثر می‌گذارد.

همچنین درک و آگاهی کافی از اهمیت این ترکیبات حیاتی، بین مصرفکنندگان وجود ندارد. در برخی موارد، محصولات نستله میتوانند یکی از منابع پیشرو در مصرف غلات کامل باشند. تشویق افراد به مصرف غذاهای سرشار از مواد مغذی، برای ما اهمیت بسیاری دارد. ما از طریق فعالیتهایی مانند مشارکت در طرح جهانی Whole Grain (غلات کامل)، به افزایش آگاهی مصرفکنندگان درباره اهمیت غلات کامل و ترویج مصرف آنها، کمک میکنیم.

اقدامات ما

در سال ۲۰۱۹، ما به تعهدات سال ۲۰۲۰ خود برای افزودن ۷۵۰ میلیون وعده سبزیجات و ۳۰۰ میلیون وعده از غلات سرشار از مواد مغذی، حبوبات و سبوس دست یافتیم. همچنین به غلات‌‌ صبحانه خود، فیبر و غلات ‌کامل بیشتری افزودیم.

تعهدات ما
  • تا سال ۲۰۲۰
    حداقل ۷۵۰ میلیون وعده سبزیجات، ۳۰۰ میلیون وعده غلات* سرشار از مواد مغذی، حبوبات و سبوس، آجیل و دانه‌های بیشتری به محصولات خود افزودیم.
  • تا سال ۲۰۲۰
    علاوه ‌بر این که ترکیب اصلی غلات‌ صبحانه‌‌ آماده‌ مصرف ما برای کودکان و نوجوانان، از غلات کامل تهیه شده بود، تمامی محصولات غلات‌ صبحانه تحت برند نستله که دارای نشان Green Banner هستند، سرشار از فیبر** خواهند شد و با غلات*** کامل تهیه می‌شوند.

*یک وعده غلات سرشار از فیبر،  شامل ۱۶ گرم غلات کامل است (میزان وعده با توجه به نوع غلات و محصول و... متفاوت است).

**تمامی محصولاتی که در جدول ارزشغذایی محصول، در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۳ گرم فیبر یا بیشتر هستند.

*** وجود حداقل ۸ گرم غلاتکامل در هر وعده

شرح تعهداتمان


بهبود مواد غذایی و ترویج مصرف غذای سالم

واحد کسب‌وکار استراتژیک مواد غذایی ما (SBU) به ارتقای محصولات Maggi  ادامه می‌دهد. هر ثانیه در سراسر جهان، ترکیبات برند Maggi در تهیه حدود ۱۵۰۰۰ وعده غذایی، مورد استفاده قرار می‌گیرد که می‌توان تخمین زد در هر دقیقه، حدود ۱۸۰ تن مواد غذایی تازه به وعدههای غذایی اضافه میشود. 

در راستای تعهدمان، میزان ترکیبات غذایی بر پایه گیاه را در سراسر گستره ‌محصولات خود افزایش می‌دهیم، که این اقدام ما شامل راهکارهایی برای ارائه وعدهغذایی گیاهی از طریق برندهای Garden Gourmet  و Sweet Earth و محصولات سرد و منجمد ما می‌شود.

از طریق راهکار Taste ’n’ Balance، ما بر ارائه بیشتر سبزیجات و غلات سرشار از فیبر تمرکز میکنیم، تا به والدین در از بین بردن چالشهای تهیه وعدههای غذایی متنوع، همراه سبزیجات سالم برای فرزندانشان کمک کنیم. همچنین راهکارهای ما در زمینه ارائه پروتئین گیاهی، جایگزین سالمی را بجای گوشت ارائه میدهد. تمامی این اقدامات با گسترهای از دستورپختهای آنلاین برای مصرفکنندگان، تکمیل میشود.

در سال ۲۰۱۹، Nestlé Professional ويژه‌نامهAll About Balance (همه‌چیز درباره تعادل رژیم غذایی) را در مجله NutriPro منتشر کرد. ویژهنامه All About Balance برای کمک به سرآشپزهای حرفهای در مدیریت فشارهای وارده از سوی مقامات سلامت و قانونگذاران، رسانهها و تقاضای مصرفکنندگان برای ارائه گزینههای سالمتر منتشر شد. این ویژهنامه شامل مجله، ارائه الگوی آموزشی، ویدیو و مقالاتی بود که در شبکههای اجتماعی و وبسایت Nestlé Professional به اشتراک گذاشته شده‌اند.

محصولات مگی

ارائه فیبر بیشتر در وعدههای غذایی برای کودکان در اروپا

با کاهش میزان مصرف فیبر غذایی نسبت به مقدار توصیه شده میان کودکان در اروپا، بخش لبنیات واحد کسبوکار استراتژیک نستله، در سال ۲۰۱۹ پوره کاملا طبیعی نسکوئیک را ارائه کرد تا منبع فیبری برپایه جو را برای صبحانه فراهم کند. این پوره از ترکیبات ٪۱۰۰ طبیعی تهیه شده است که حاوی حداقل ۷۰٪  جو به شکل مخلوطی از سبوس و پوسته این ماده است. این محصول همچنین شامل گندم و کاکائو بدون طعمدهنده مصنوعی است.

این پوره در هر وعده (۱۲.۳ گرم در هر ۱۰۰ گرم) کمتر از ۵ گرم شکر دارد و بر اساس توصیههای سازمان بهداشت جهانی (WHO) تهیه شده است. با مصرف هر وعده از این محصول همراه شیر، ۶ گرم قند افزوده از لاکتوزی که به‌صورت طبیعی در شیر موجود است، به آن اضافه می‌شود. این پوره که در ماه جولای در کشور آلمان ارائه شد، در حال راه یافتن به بازارهای اروپایی بیشتری مانند پرتغال، لهستان، یونان، مجارستان و بلغارستان است.

 


مشارکت در طرح غله کامل

ما در کنار سازمان‌های بین‌المللی بهداشت، همتایان صنعتی و دیگر ذینفعان، در طرح غلات کامل مشارکت میکنیم. این پروژه طرحی جهانی برای افزایش آگاهی مصرفکنندگان درباره اهمیت غلات کامل و ترویج مصرف بیشتر آنهاست.

در راستای همکاری با طرح غلات کامل، شرکت نستله و Cereal Partners Worldwide، با هدف برجسته ساختن اثرات مثبت غلات کامل در تغذیه، تندرستی و پایداری، از افتتاحیه روز جهانی غلات کامل، در ۱۹ نوامبر ۲۰۱۹، حمایت کردند.

 

 

مطالب بیشتر