Sort by
Sort by

نستله مرکز ممتاز قهوه ی فیلیپین را جهت تقویت و ارائه ی گسترده ی محصولات، افتتاح می نماید

مرکز ممتاز قهوه ی فیلیپین
Coffee seed station
جایگاه ارائه ی بذر: مرکز قهوه باید به یک مبنع اصلی تأمین نهال قهوه در سراسر کشور تبدیل شود.

نستلهک مرکز جدید ممتاز قهوه را در کشور فیلیپین افتتاح کرده است تا کمیت و کیفیت محصول قهوه را در این کشور که تقاضای آن، بسیار فراتر از میزان عرضه ی آن است، ارتقا دهد.

این مرکز که در شهر «باتانگاس» (Batangas) در مرکز فیلیپین قرار دارد، انواع کالاها و محصولات مورد نیاز کشاورزان قهوه را فراهم می نماید تا بدین وسیله آنها بتوانند به بهترین تکنولوژی های کاشت قهوه و آموزش در این زمینه دسترسی یابند.

در حال حاضر تقاضا جهت دانه های قهوه در فیلیپین، توسط عرضه ی محصولات بومی برآورده نمی گردد. به عنوان مثال در سال 2012 تقاضای بومی برای دانه های قهوه به میزان هفتاد هزار تن بود؛ در حالی که تولیدات محلی تنها به سی هزار تن می رسید.

"نستله فیلیپین" بزرگ ترین خریدار دانه های قهوه ی «ربوستا»،(Robusta) در این کشور است. این مرکز همچنین تأمین محصول را در بلند مدت تضمین می کند.

«ادیت دولئون»، (Edith de Leon) نایب رئیس "نستله فیلیپین" و مدیر امور شرکت، اظهار کرده است: «ایجاد این مرکز، یک قدم برجسته و نشانگر حمایت مستمر ما از صنعت قهوه ی فیلیپین می باشد و تعهد ما را نسبت به ایجاد ارزش های مشترک برای ذینفعان شرکت - مخصوصاً تعداد محدود کشاورزان قهوه- نشان می دهد.»

"مرکز جامع قهوه ی لیپا" که در اواسط ژوئیه افتتاح شد، دومین مرکز از این نوع مراکز است که در کشور افتتاح می گردد.

هدف این مرکز، کمک به کشاورزان قهوه در جزیره ی «لوزان»،(Luzon) شمالی در جهت ازدیاد سودشان و نیز مطرح کردن نام نستله در هفتاد و پنجاهمین جشن سالگرد آن می باشد.

هم مرکز تازه تأسیس قهوه ی لیپا و هم مزرعه ی آزمایشی و تجربی نستله در «داوائو دل نورت»،(Davao del Norte) در جنوب فیلیپین، بخش جدایی ناپذیری از برنامه ی نسکافه هستند.

این طرح که در سال 2010 آغاز به کار کرد، یک طرح ابتکاری جهانی به ارزش 350 میلیون فرانک سوئیس بود که به منظور پشتیبانی و حمایت از کشت، تولید و مصرف قهوه - با در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی- ریخته شد.

خانم دولئون (de Leon) اظهار نمودند:«ما از طریق "طرح نسکافه" قصد داریم روند کاهش تولید بومی قهوه را تغییر دهیم و به خودکفایی تولید قهوه در کشور کمک کنیم. این افتتاحیه نشانگر قدم بزرگ دیگری، در جهت رسیدن به این هدف است.»

این مرکز که حدود 5 هکتار وسعت دارد، با صرف هزینه ای بالغ بر پانصد هزار فرانک سوئیس (معادل 25 میلیون پِسو فیلیپین) ساخته شده است. این مرکز، با ظرفیت تولید حدود پانصد هزار نهال قهوه که با قیمت ارزان، آنها را به کشاورزان عرضه می کند، نقش به سزایی در بخش تولیدی ربوستا دارد.

هدف این مرکز، این است که با گذشت زمان، به جایگاه اصلی تولید نهال قهوه - با قابلیت تولید حدود یک میلیون نهال - در سراسر کشور تبدیل گردد. تخمین زده می شود تا سال 2020 حدود 3500 کشاورز نهال های خود را مستقیماً از این مرکز دریافت خواهند کرد.

این مرکز همچنین دربردارنده ی یک مرکز خرید می باشد که کشاورزان می توانند محصولات خود را با قیمت هایی برابر با قیمت های بازارهای جهانی خریداری و نیز کودها و تقویت کننده های ارگانیک خود را مستقیماً به نستله بفروشند.

انتظار می رود سالانه حدود 3300 کشاورز دانه های سبز قهوه ی خود را در بخش خرید این مرکز به فروش برسانند.