پودر خامه‌ای کننده قهوه کافی‌میت نستله در بسته‌بندی جدید وارد بازار شد

با پودر خامه‌ای‌کننده قهوه کافی‌میت، از اولین جرعه تا آخرین قطره، از غلظت ماندگار نوشیدنی خود لذت ببرید.

پودر خامه‌ای کننده کافی‌ میت نستله

شرکت نستله ایران از شروع بسته‌بندی و عرضه محصول پودر خامه‌ای‌کننده‌ قهوه کافی‌میت (Nestlé Coffee-Mate) در کشور خبر داد. این محصول نام‌آشنا برای دوستداران قهوه که در طعم و قالب‌های مختلف از قبیل پودر، مایع و کنسانتره در سراسر جهان تولید و عرضه می‌شود، یک افزودنی غیر لبنی به شمار می‌رود که قهوه را غنی و خامه‌ای‌تر کرده و بافتی دلچسب به آن می‌بخشد.

علیرضا سرابچی مدیر کل ارتباطات، سرویس‌های بازاریابی، قوانین کیفی و ارتباط با دولت شرکت نستله در جمهوری اسلامی ایران، این دستاورد را گامی دیگر در راستای توسعه نوآوری، بومی‌سازی و رشد کسب‌وکار نستله در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

وی در این‌باره اظهار داشت: «تاکید بر بومی‌سازی در راستای تحقق خودکفایی و توسعه سرمایه‌گذاری در کشور را می‌توان از مهم‌ترین اهداف نستله ایران طی ۲۰ سال حضور خود در جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد. تلاش ما در نستله ایران بر آن است تا به‌کمک دانش و فناوری‌های به‌روز دردست و کمک به توسعه تامین‌کنندگان داخلی، نیاز کشور به واردات را کاهش داده و ازاین‌طریق در شکوفایی عرصه‌های مختلف حوزه صنایع غذایی مشارکتی فعال داشته‌باشیم.»

پودر خامه‌ای‌کننده قهوه کافی‌میت، از‌این‌پس در بسته‌بندی جدید و وزن‌های ۲۰۰ و ۴۰۰ گرمی به بازار عرضه می‌شود.