Sort by
Sort by

رویداد «نستله در جامعه» و رونمایی از نتایج پروژه «رایز»

Back to Press releases

شرکت نستله ایران در شانزدهمین سال حضور خود در جمهوری اسلامی ایران، در همایشی به بهانه تجدید پیمان این خانواده بزرگ برای تحقق تعهداتش در جامعه ایرانی، میزبان مقامات دولتی، مدیران نستله خاورمیانه و سوییس، فعالان صنعت دامداری و اصحاب رسانه بود. در این همایش پس از سخنرانی مارکوس لایتنر، سفیر سوییس و عبدالمحمد زاهدی، استاندار قزوین، جزئیات پروژه «رایز»، بزرگ‌ترین قدم نستله در راستای ایجاد ارزش مشترک در جمهوری اسلامی ایران در اختیار میهمانان قرار گرفت. به‌موجب اجرایی شدن این پروژه در کمتر از یک سال و نیم، صنعت شیری جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار در تاریخ به استاندارهای جهانی در حوزه شیر «کیفیت اطفال» دست یافت. در قسمتی از این مراسم که روز هفته گذشته برگزار شد، صاحبان بزرگ‌ترین واحدهای شیری کشور طی پنلی آزاد از تأثیرات اجرای این پروژه در صنعت لبنیات و دامداری کشور گفتند.

 

عزیز الله رضایی مالک دامداری زرین‌هیو در ارتباط با مدیریت آب و بهبود بهره‌وری در این پروژه گفت: «در گذشته برای تولید هر لیتر شیر در گاوداری ما ۱۳ لیتر آب مصرف می‌شد. در طی این سال‌ها در راستای اجرای پروژه رایز و مباحث آب و محیط‌زیستی آن، بیش از ۲ میلیارد هزینه کرده‌ایم تا جایی که در حال حاضر میزان آب مصرفی گاوداری من به ازای تولید هر لیتر شیر به ۹ لیتر رسیده و تا پایان سال به ۷ لیتر خواهد رسید. ضمناً یکی از افتخارات ما کاهش بار میکروبی شیرهای تولیدی از ۳۰٬۰۰۰ به ۵٬۰۰۰ بار است.»

 

مهندس شهریار صفاریان مالک دامداری صفاری از منظر مدیریت کسب‌وکار، برندسازی و مدیریت مالی از پروژه رایز گفت: «جالب است بدانید که ارتباط ما با شرکت نستله برای اجرای پروژه رایز مادی نبوده و هزینه‌های جاری به‌صورت کامل بر عهده گاوداری‌ها بود. نستله با انتقال دانش ۱۵۰ ساله خود به ما که بیش از دانشگاه‌های معتبر بسیاری است، باعث به حداقل رسیدن ضایعات زمین‌های ما به مساحت ۳٬۱۷۰٬۰۰۰ مترمکعب شده و همچنین به رشد کمی و کیفی محصولات و برندمان کمک کرد. خوشبختانه ما سه گاوداری در حال حاضر از برترین شاخص‌های فعالیت اقتصادی یعنی «تولید پایدار» برخوردار است.»

 

محمدعلی دقیقی مالک گاوداری آوین‌دشت نیز در ارتباط با اجرای پروژه‌های ایجاد ارزش مشترک در کشورمان گفت: «به نظر من ضرورت اجرای این قبیل پروژه‌های مسئولیت اجتماعی در کشور ما کاملاً احساس می‌شود. در حیطه عملکردها، خوشبختانه به سمتی در حال حرکتیم که فرهنگ و نیز زیرساخت تغذیه، درست از همان دوران کودکی در حال شکل‌گیری است. اگرچه صنایع گوناگون ما اغلب پشتوانه مستمری ندارند و در بسیاری از موارد تعدد تصمیم‌گیری گوناگون انرژی و زمان زیادی از تیم‌های مدیریتی طلب می‌کند این دستاورد نشان داد که بی‌شک این آمادگی را داریم که به جلو حرکت کنیم.»

 

در پایان دکتر غزال نعمتی سرپرست پروژه رایز در کشورمان ضمن تشکر از دامدارهای محلی، سازمان‌های دولتی و دانشگاه‌های کشور برای اطمینان به نستله و همکاری با این شرکت افزود: «با اجرای پروژه رایز و تغییرات در زنجیره تأمین گاوداری‌ها، شیر تولیدی واحدهای منتخب ما مدت‌هاست به‌صورت ۱۰۰ درصدی ردیابی می‌شود؛ آن‌هم نه‌تنها از مرحله شیردهی، بلکه از ماده خوراکی دام‌ها تا مصرف شیر در کارخانه و محصول نهایی. پروژه رایز به‌پایان راه نرسیده و نستله ایران در غالب سرفصلی جدید به ایجاد ارزش مشترک در جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داد.