نسکافه موکا: ترکیبی دلنشین از قهوه و شکلات

در حالی که به فصل بهار نزدیک می‌شویم، زمان برای فراغت، آسایش و لذت بردن از قهوه‌ای باکیفیت هرگز به این اندازه مناسب نبوده است. از این رو، مفتخر هستیم که محصول جدید نسکافه موکا را که از ترکیب قهوه و شکلات برای عصرانه‌ای لذت‌بخش تهیه شده است، به بازار ارائه کنیم.

ارائه نسکافه موکا به بازار نه‌تنها نشان‌دهنده تعهد ما به جامعه ایرانی و تولید داخلی است، بلکه برای دوستداران قهوه نیز گزینه‌های متنوع‌تری برای لذت بردن از فنجان نسکافه به تنهایی یا همراه دوستان و خانواده فراهم می‌کند. همراستا با هدف ما مبنی بر شکوفایی قدرت نهفته غذا برای بهبود زندگی امروزیان و آیندگان، ما در شرکت نستله، به فراتر از کیفیت محصول می‌اندیشیم.

پرورش، فرآوری و بسته بندی قهوه مورد استفاده در محصول نسکافه موکا، همانند دیگر محصولات نسکافه، به صورتی است که به محیط ‌زیست و افرادی که دانه‌های قهوه ما را پرورش می‌دهند، احترام می‌گذارد. بنا بر این، قهوه ما نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه اثرات مثبتی نیز بر جامعه می‌گذارد. روش آماده سازی یک فنجان نسکافه موکا، به آسانی انجام می‌شود و این محصول در حال حاضر در تمامی مراکز خرید کشور و فروشگاه‌های آنلاین قابل تهیه است.