شنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۷- هیاتی از دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف در سطوح مدیران و اساتید از کارخانه شرکت نستله ایران واقع در استان قزوین بازدید کردند. در این رویداد هیات عالی دو دانشگاه بهصورت جامع با بخشهای مختلف کارخانه نظیر خط تولید، واحد کنترل کیفیت و نیز واحد در حال ساخت نسکافه و مواد کمکی آشپزی «مگی» آشنا شدند و به بحث در رابطه با ابعاد تعامل بین محیط دانشگاه و صنعت پرداختند.
همچنین موضوع لزوم توجه هرچه بیشتر به پایداری زیستمحیطی در کشورمان و اقدامات متعدد بزرگترین شرکت مواد غذایی و آشامیدنی دنیا در جمهوری اسلامی ایران در همین راستا، از دیگر محورهای مطرحشده در این رویداد بود. برای نمونه استفاده از منابع انرژی پاک، بازیافت پلاستیک و بازچرخانی آب به دست آمده در مرحله تولید شیرخشک در کارخانه قزوین نستله ازجمله این موارد بودند. اهتمام به حفاظت از محیطزیست یکی از اصلیترین تعهدات بنیادین نستله به تمامی جوامع همچنین جمهوری اسلامی ایران است.
پروفسور کارن ابرینیا، رییس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران در جریان این بازدید با تاکید بر قابلیتهای گسترده حوزه دانشگاه، از پیشنهاد ویژه دانشگاه تهران مبنی بر همکاری با نستله ايران گفت. «با همکاری بین این دو نهاد علمی، دانشجوهای مقاطع عالی میتوانند روی موضوعات مختلف موجود در این کارخانه مطالعه کنند.» او همچنین از تیم مدیریت نستله ایران درخواست کرد تا ضمن بازدید از مرکز نوآوری دانشکدههای دانشگاه تهران، تمهیداتی اتخاذ کنند تا نیروهای متخصص این شرکت جهت تعامل تاثیرگذار، در واحد نوآوریهای این دانشگاه استقرار یابند. دکتر حسین مختاری، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف نیز ارتباط نزدیک و پیگیرانه دانشگاه و صنعت را مولد تقویت واحد تحقیق و توسعه کارخانهها عنوان کرد. وی در ادامه به اهمیت کسبوکارهای نوپا و شتابدهندهها اشاره کرد و ابراز داشت: «فضای علمی موجود در دانشگاه شریف فرصتی عالی برای توسعه همکاری متقابل این دانشگاه و شرکت نستله ایران است.»
جوزپه کارلا، مدیرعامل نستله ایران در ادامه این دیدار با تاکید بر ۲۱ تعهد اعلامشده شرکت نستله به جامعه ایرانی، بررسی دقیق این همکاری و چگونگی آن را از اهداف نستله خواند و گفت: «نستله ایران افق همکاری با محیط دانشگاه را بسیار مثبت ارزیابی میکند. ما همواره خلق ارزش مشترک برای ایجاد انتفاع عموم در تمامی زمینهها از انتقال دانش تا بهرهمندی از محصولاتی سالم و ایمن را اولویت خود قرار میدهیم. بنابراین بیشک مطالعه دقیق، شناخت مشکل، تحلیل کامل آن و سپس ارایه بهترین راهحلها، منفعت هر سه گروه مصرفکننده، دانشگاه و کارخانه را در برخواهد داشت.»