نستله برای تولید نسل بعدی ترکیبات بر پایه ریزجلبک، با شرکت کوربیون مشارکت خواهد کرد که این امر، شرکت نستله را قادر به ارائه محصولات گیاهی مغذی، خوشطعم و پایدار میکند.
ترکیبات ریزجلبکی از آنجا که منبع پروتئین گیاهی، چربیهای سالم و ریزمغذیهای متنوع هستند، از مزایای متعددی برخوردارند. علاوه بر این، در روند تولید ریزجلبک، ردپای کمتری در استفاده از منابع آب، زمین و کربن باقی میماند.
استفان پالزر، مدیر ارشد فناوری نستله میگوید: «ما مصرانه در حال کشف کاربرد ریزجلبکها به عنوان منبع جایگزین پروتئین و ریزمغذیها برای محصولات مهیج گیاهی هستیم. از طریق همکاری با شرکت کوربیون، قادر خواهیم بود تا از ترکیبات ریزجلبکی مغذی و خوشطعم در گستره محصولات خود، تنوعی بینظیر ایجاد کنیم.»
با تلفیق تواناییهای شرکت کوربیون در ریزجلبک و تخمیر با تخصص شرکت نستله در تولید محصولات گیاهی، هر دو شرکت قصد دارند تا ترکیبات ریزجلبکی غنی از پروتئین و ریزمغذیها را تولید و تجاریسازی کنند. این دو شرکت برای بهبود کارایی، طعم و ارزشهای غذایی در محصولات مختلف، همکاری خواهند کرد.
در حال حاضر رده محصولات گیاهی شرکت نستله شامل نوشیدنیهای مختلف مانند مکملهای قهوه و کافی میکسهای برپایه بادام، نارگیل و جو، بستنی غیرلبنی، همچنین گسترهای از جایگزینهایی برای گوشت مثل نخود و سویا و غذاهای آماده را در بر میگیرد.
مارک دن هارتوگ، معاون اجرایی بسترهای خلاقیت در شرکت کوربیون بیان کرد: «ما مشتاق به همکاری با نستله برای تولید نسل بعدی ترکیبات بر پایه جلبک هستیم. شرکت کوربیون تاکنون ارزش غذایی بالای جلبک را در برنامههای متعدد تغذیهای و غذاهای غنی متعدد نشان داده است. این شراکت جدید در زمینه پروتئین با شرکت نستله قابلیت گشودن راههای مهم برای محصولات بر پایه جلبک در بازارهای بزرگ جهانی را دارد.»
شرکت کوربیون مستقر در هلند، یکی از پیشروان بازار جهانی در زمینه لاکتیک اسید، مشتقات لاکتیک اسید و شرکتی پیشگام در زمینه امولسیفایر، ترکیبات کاربردی آنزیم، مواد معدنی، ویتامینها و ترکیبات جلبکی است.