به گزارش روابط عمومی استاندارد، نیره پیروزبخت در این دیدار رویکرد شرکت نستله در بومیسازی تولید و استفاده از منابع داخلی در ایران را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «بهرهگیری از مواد اولیه و نیروی انسانی بومی باید موردتوجه شرکتهای تولیدی قرار بگیرد.»
رییس سازمان ملی استاندارد ایران رعایت استانداردهای حلال را از نکات موردتوجه سازمان ملی استاندارد دانست و تصریح کرد: «نشان حلال اعطایی سازمان ملی استاندارد، ظرفیت بسیار خوبی را برای صادرات ایجاد میکند.»
پیروزبخت، همچنین جایگاه ایران در سازمان بینالمللی استاندارد، کسب ریاست کمیته سیاستگذاری کشورهای درحالتوسعه و نیز کسب جایگاه ریاست گروه ارزیابی انطباق «سمیک» را از دستاوردهای سازمان ملی استاندارد ایران برشمرد و افزود: «سازمان ملی استاندارد ایران آمادگی مشاوره به تولیدکنندگان و صنعتگران بهمنظور افزایش سطح کیفی تولیدات را دارد.»
همچنین راجر فرای، مدیرعامل جدید نستله در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده درباره ایمنی و کیفیت در این شرکت، از قانونمندی و دقت عمل سازمان ملی استاندارد در تولید مواد غذایی قدردانی کرد. وی با ابراز خرسندی از همراهی سازمان استاندارد با تولیدکنندگان برای ارائه محصولی با کیفیت جهانی گفت: «نشان استاندارد موجب اعتماد و اطمینانبخشی برای تولیدکنندگان است.»
راجری فرای در این دیدار که با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار شد، ضمن ارائه گزارش کاملی از تولید مواد غذایی در نستله، حضور حداکثری بانوان در خطوط تولید را از افتخارات این شرکت دانست. وی با اشاره به شرایط دنیا و ایران در مواجهه با ویروس کووید ۱۹ گفت: «در این شرکت به مقوله ایمنی توجه زیادی میشود. در بازه ۲۸۳ روزی که از ورود این ویروس به ایران میگذرد، ستادی برای مقابله با آن در نستله تشکیل شده که در چندین نوبت کارکنان و فرآیند تولید را محافظت میکند.»
مدیرعامل نستله ضمن اشاره به جایگاه بینالمللی سازمان ملی استاندارد ایران و نیز کمکهای انساندوستانه این شرکت در ایران کرد افزود: «کمکهای نقدی و غیرنقدی به بیماران در نقاط مختلف ایران از اقدامات انساندوستانه نستله درایران است. همچنین ما در نستله همواره آماده برگزاری دورههای آموزشی در زمینههای مختلف هستیم.»