شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۰ – دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از ارزیابی تولیدکنندگان صنایع غذایی و آشامیدنی از منظر سلامت و ایمنی غذایی، شرکت نستله ایران را به عنوان واحد نمونه ایمنی غذا در استان قزوین برگزید. طی مراسمی که به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا و با مشارکت مجازی مدیر کل و معاونین سازمان غذا و داروی استان تهران برگزار شد، لوح «حامی سلامت» به شرکت نستله ایران اعطا شد.
علیرضا سرابچی مدیرکل ارتباطات، سرویسهای بازاریابی، قوانین کیفی و ارتباط با دولت شرکت نستله در جمهوری اسلامی ایران، این دستاورد را همراستا با ماموریت جهانی نستله مبنی بر «شکوفایی نیروی نهفته غذا برای بهبود زندگی امروزیان و آیندگان» خواند و اظهار داشت: «پایبندی به سلامت محصولات تولیدی همواره سرلوحه فعالیتهای ما در شرکت نستله ایران بوده است. ازاینرو، به خود میبالیم که این دستاورد در سایه بهرهگیری از بهروزترین فناوریهای در دست و اقداماتی همچون استقرار سیستمهای مدیریت و ارزیابی ایمنی ترکیبات و مواد غذایی در سراسر زنجیره تولید، تامین و توزیع محصولاتمان محقق شده است.»
روز جهانی ایمنی غذا که هر سال با تاکید بر مسئولیت مشترک دولت، تولیدکنندگان و جوامع در راستای ارتقای ایمنی و سلامت تغذیه گرامی داشته میشود، امسال با محوریت «غذایی ایمن، داشتن فردایی سالم» و به اهتمام سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار شد.