Sort by
Sort by

چشم انداز ما

ورنر باورتعیین مدیریت: «ورنر باور» (Werner Bauer)، مدير كل بخش فن آوريِ‌نستله اِس.اِی.

همگان می دانند كه غذا، منبع تغذيه، رفع گرسنگی و نیز وسیله ای برای کسب لذت است. غذا عاملی برای تندرستی، شادي و آرامش ذهن است. مردم روز به روز بيشتر در می یابند كه انتخاب نوع مواد غذايي و نوشيدني، مي تواند بر كيفيت زندگي آنها و اطرافیان شان مؤثر باشد.

ابتکار و نوآوری از همان ابتدا، اساس این شرکت را ‌تشکیل می داده است. از زماني كه «هنري نستله» (Henri Nestlé) فارين لاكته (Farine lactee) را براي كاهش مرگ و مير كودكان توليد كرد ‌تا به امروز، ما برای ارتقای سطح زندگي مردم تلاش کرده ایم.

هر روز سعی مي كنيم محصولاتی سالم تر به همراه طعم بهتر عرضه نماییم تا مصرف کنندگان مان از خود و خانواده ی شان بهتر مراقبت کنند. اين امر بدون قابليت هاي بي نظير بخش "توسعه و تحقيق"، علم سلامت و اشتياق ما برای بالا بردن کیفیت کارمان، امكان پذير نبود.

ما با دارا بودن 34 مرکز تحقيق و توسعه (3 مركز تحقيق و علوم و 31 مركز فناوري محصول و مركز تحقيق و توسعه جهانی) و 5000 كارمند در این بخش،‌ صاحب گسترده ترين شبكه ی تحقيق و توسعه در دنیا هستیم.

در پس هر یک از محصولات نستله تيمی از دانشمندان، ‌مهندسان، متخصصان تغذيه، طراحان،‌ متخصصین ناظر و نمايندگان مراقبت از مصرف كننده وجود دارد که تمام تلاش خود را به منظور کسب اعتماد مصرف کننده توسط کالاهای با کیفیت به کار می برند. در نستله سلامت و کیفیت اجتناب ناپدیر است.

در هر زمینه ای شامل؛ رفاه، ‌سلامت و یا لذت، ما قادر و متعهد هستيم كه محصولات و دستگاه ها و خدمات قابل اعتمادي به مصرف کننده ارائه دهیم تا در ارتقای كيفيت سطح زندگي او نقش داشته باشد.

 
 
bauer signature

(Werner Bauer) وارنر باور
مدير كل بخش فناوری نستله اِس. اِی
نو آوري ،‌فن آوري و تحقيق و توسعه