Sort by
Sort by

كيفيت و سلامت

ما در نستله متعهد به راضی کردن مصرف كننده با غذاها و نوشيدني های سالم و بسیار باکیفیت هستيم. در مورد كيفيت و سلامت در نستله بيشتر بخوانيد.

نقش تحقيق و توسعه در كيفيت و سلامت محصول

مؤسسه ی "تحقیق و توسعه" ی ما، شبکه ایست که مختص تأمین کیفیت و سلامت محصول می باشد و دارای وظایف زیر است:

  • يك شبكه ی پیش هشدار دهنده كه به شناسايي و پیشگیری از مشکلات ایمنی که امکانِ بروز دارد، کمک می کند
  • يك شبكه ی حفظ ایمنی محصول كه ارزيابي هاي ايمني ميكروبيولوژيك سريع و قابل استنادي را فراهم مي نماید
  • يك شبكه ی  تحليلي به منظور توسعه و ارتقای استانداردها
  • يك شبكه ی جهاني آزمايشگاه هاي تحليلي. نستله 29 آزمايشگاه محلی دارد كه کارش فراهم کردن داده های تحليلي و پشتيباني از تضمين كيفيت در ارتباط با فعاليت ها ی همین مرکز است
High performance liquid chromatography  

روش هاي تحليلي جديد: ما از روش های فنی نظير رنگ نگاري مايع با عملكرد بالا استفاده مي كنيم تا ترکیبات شیمیایی را شناسایی کرده و کم و کیف آنها را مشخص کنیم.

ما به عنوان بخشي از تعهد خود به ايمني و سلامت، از روش هاي تحليلي متنوعي براي تشخيص و تعيين ميزان تركيبات شيميايي استفاده مي كنيم. تکنیک هایی كه ما در كارخانه هايمان به کار می بریم شامل: تيتراسيون (تعيين عيار)،‌ ELISA و HPLC مي باشد. با اين حال،‌ ما در آزمايشگاه هاي محلی خود و در مركز تحقيقات نستله، از روش هاي حرفه اي تر و حساس تري نظير UPLC,GCMS,LC-MS-MS, TOF-MS استفاده مي كنيم.

هر روز تعداد زیادی بررسي هاي كيفي برای تعیین کیفیت محصول انجام می گیرد. ما روزانه حدود 200 هزار نتايج تحليلي در سطح کارخانه جات گردآوري مي كنيم. نستله بر تمام مواد و محصولات نظارت دارد. آزمايشگاه هاي محلی ما روزانه به ده هزار نتیجه که نمایانگر سلامت مواد غذایی است، می رسند.