مواد خام
ما میلیونها تن مواد خام کشاورزی را بر اساس نیازهای خود تأمین میکنیم. این کار از طریق برنامه ارتباط با کشاورزان یا فعالیتهای آمادهسازی صورت میگیرد. تمامی تأمینکنندگان ما نیازمند مواجه با استانداردهای بالا بوده، اما ما به آنها در خصوص بهبود شیوههای پایای زیستمحیطی از طریق پیشنهادات، آموزش و دیگر خدمات کمک میکنیم. این امر منجر به افزایش بازدهی و کیفیت و همچنین بهبود مقاومت محصول در برابر بیماری و خشکسالی می گردد و به اطمینان از تامین مواد اولیه با کیفیت بالا برای محصولات مان می انجامد.
رویکرد ما
ما سالانه در حدود ۲۵ میلیون تن ماده خام استفاده میکنیم که تمام آن به صورت مستقیم از کشاورزان تأمین می گردد و مواد خام تازه و نیمه فرآوری شده را از زنجیرهی تأمینکنندگان درجه ۱ (کسانی که در روابط مستقیم تجاری با نستله هستند) تولید میکنیم. در صورت امکان ترجیح میدهیم موادی را تهیه کنیم که به کارخانههای تولیدی ما نزدیکتر باشند. بهمنظور ترویج شیوههای کشاورزی پایا، به تأمینکنندگان برای ارزیابی عملکرد زیستمحیطی (و دیگر جنبهها) مزارع و کشتزارها، و زنجیرههای تأمین کمک میکنیم. مصرفکنندگان و دیگر ذینفعان به طور روزافزون خواستار دانستن این امر هستند که محصولات غذایی آنها از کجا تأمین شده و چگونه تولید میشوند. ما در کنار شرکای سازمانهای غیردولتی، زنجیره تأمین خود را ترسیم کرده و از تأمینکنندهها بازرسی به عمل آورده و مزارع ارزیابی میگردند.
RISE: ارزیابی پایایی
به منظور بهبود عملکرد زیستمحیطی، اجتماعی و اقتصادی این موارد در زنجیره تأمین مواد غذایی، ما برنامه RISE را بهکار بستیم، ابزاری که به کشاورزان خرده کمک کرده تا اثرات زیستمحیطی را در سطح مزارع خود مورد ارزیابی قرار دهند. RISE از ده رتبهبندی عملکرد اعم از «مشکلساز» تا «عملکرد خوب» برای ارزیابی محیطهایی مانند تولید محصول، استفاده از آب، مصرف انرژی و هر تأثیر بالقوه بر تغییر آب و هوایی ، تنوع زیستمحیطی و شناسایی پیشرفتها استفاده میکند. بررسی مطالعات مختلف RISE – در ابتدا بر روی بخش لبنی تمرکز کرد اما با افزایش گستره کشاورزان قهوه و کاکائو آنها را هم پوشش داد.
افزایش پایایی زیستمحیطی در کشاورزی
ما عضو فعال تعدادی از انجمنها، سازمانها و صنایع ابداعی گسترده هستیم که شیوههای کشاورزی پایا زیستمحیطی را ترویج میدهند. این امور عبارتند از:
- بسترهای ابداعی کشاورزی پایا (SAI)- ما همچنان به حمایت خود از گروههای کاری بر روی موضوعات آب، قهوه، لبنیات، گوشت و میوه و سبزیجات در سازمانهای صنعتی ادامه میدهیم؛
- انجمن 4C – ما با این سازمان چند ذینفعی که به افزایش قوانین مشترک برای جامعهی مصرفکننده قهوه تلاش کرده و موضوعات پایداری را در بخش قهوه مد نظر میگیرد، همکاری میکنیم؛
- برنامه قهوه پایدار IDH – مشارکت با بخش دولتی و خصوصی برای گسترش تولیدات پایدار قهوه در بازارهای اصلی و افزایش فروش قهوه سبز پایدار؛
- اصول تجاری مواد غذایی UNGC و کشاورزی – ما یکی از شرکت های مؤسس اصول UNGC هستیم و در تأسیس آنها در سال 2014 شرکت کردهایم.
- انجمن مصرفکنندگان مناسب (CGF) – تعهد ما بر نبود جنگلزدایی همراه با اهداف CGF برای رسیدن به صفر خالص جنگلزدایی تا سال ۲۰۲۰.
ما بهطور مستمر به دنبال تقویت این مشارکتها و کشف موقعیتهای جدید و همچنین گسترش فعالیتها و ابداعات منابع مسئولیتی خود مانند طرح نستله و طرح کاکائو نستله هستیم.