Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sort by
Sort by

جایگزین‌های گیاهی برای تخم‌مرغ و میگو در گستره محصولات غذایی نستله

جایگزین‌های گیاهی برای تخم‌مرغ و میگو

شرکت نستله گستره مواد غذایی گیاهی خود را با دو نوآوری هیجان‌انگیز- جایگزین‌های گیاهی تخم‌مرغ و میگو توسعه می‌دهد.

شرکت نستله به ارائه مواد غذایی و آشامیدنی گیاهی تکمیل‌کننده نیازهای غذایی روزانه و مناسب برای سلامت افراد و حفظ زمین، متعهد است.

جایگزین‌های گیاهی تخم‌مرغ گزینه‌ای مغذی و خوشمزه را در اختیار افراد قرار می‌دهد که هم پایدار بوده و هم با حقوق حیوانات سازگار است. این محصول که توسط Garden Gourmet با نام vEGGie روانه بازار شد، گیاهی است و حاوی پروتئین سویا و اسیدهای چرب امگا-۳ بوده و در اروپا امتیاز Nutri-Score A را بدست آورده است.این محصول قابلیت استفاده در دستورپخت‌های متنوع را دارد و می‌تواند مانند تخم‌مرغ واقعی هم‌زده شود. همچنین می‌توان از این محصول برای پن‌کیک و فریتاتا و یا حتی به‌ عنوان ترکیبات لازم برای پخت کیک و کلوچه نیز/استفاده شود.

علاوه بر این، شرکت نستله با ارائه محصول جدید Garden Gourmet Vrimp (میگوی گیاهی) به گستره موادغذایی دریایی بر پایه گیاه خود، تنوع بخشیده است. این محصول گیاهی است و از ترکیب علف‌دریایی، نخود و ریشه کن‌نیاکو تهیه شده است که بافت و طعمی مشابه با میگوی واقعی دارد. میگوی گیاهی نستله منبعی از فیبر بوده و در اروپا رتبه B Nutri-Score را کسب کرده است. این محصول ترکیب مناسبی برای استفاده در سالاد یا غذای خام است و می‌توان از آن به صورت سرخ‌کرده، همراه پاستا یا به‌عنوان تاپینگ پیتزا استفاده کرد.

میگوی گیاهی

محصول Garden Gourmet Vrimp به دنبال ارائه موفقیت‌آمیز Garden Gourmet Vuna که در حال حاضر در کشورهای سوئیس، آلمان،‌ ایتالیا و هلند قابل تهیه‌ است، روانه بازار شده است. جایگزین‌های گیاهی غذای دریایی به کاهش ماهیگیری بیش از حد و حفظ تنوع زیست‌محیطی اقیانوس‌های ما کمک می‌کند.

استفان پالزر، مدیر ارشد فناوری شرکت نستله می‌گوید: «جایگزین‌های گیاهی جدید میگو و تخم‌مرغ ما بافت و طعم منحصر‌به‌‌فردی دارند و از ارزش‌های غذایی مطلوبی برخوردار هستند که آن‌ها را به جایگزین مطلوبی نسبت به میگو و تخم‌مرغ حیوانی در گستره متنوعی از غذاها بدل می‌کند.تخصص دیرینه ما در علوم مواد غذایی، پروتئین و گیاهان ظرف مدتی کمتر از یک سال، تیم‌های ما را قادر به ارائه این نوآوری‌ها کرده است. در همین حال تیم‌های تحقیق و توسعه نستله در حال آماده‌سازی موج بعدی جایگزین‌های گیاهی ما هستند.»

هر دو محصول Vrimp و vEGGie با فناوری‌های ویژه توسط تیم تحقیق و توسعه در Nestlé Research سوئیس و مرکز تحقیق و توسعه مواد غذایی در آلمان تولید شدند. این محصولات به‌‌‌صورت آزمایشی در تعداد محدودی از فروشگاه‌ها در آلمان و سوئیس ارائه می‌شوند.

همانطور که وین انگلند، سرپرست کسب‌وکار مواد غذایی شرکت نستله می‌گوید: « ما مفتخریم که گستره متنوع مواد غذایی گیاهی مغذی با طعم و بافت منحصر‌به فردی را ارائه می‌کنیم. با روانه‌شدن این محصولات به بازار به صورت آزمایشی،‌ ما به توسعه گستره محصولات خود‌ ادامه خواهیم داد تا به افراد گزینه‌هایی عالی برای استفاده در آشپزی روزانه خود، هنگام صبحانه،‌ ناهار یا شام همراه دوستان و خانواده ارائه کنیم.»

شرکت نستله با استفاده از تجربه، ظرفیت‌هایش برای نوآوری و گستره امکاناتی که دارد، فراتر از مرزها حرکت می‌کند تا هرچه بیشتر افراد را برای استفاده از محصولات گیاهی حمایت کند. درحال حاضر گستره جایگزین‌های گیاهی ما شامل گوشت، ماهی و غذای دریایی است که قابل استفاده در تهیه غداهای گیاهی محبوب و گوناگونی چون لازانیا و پیتزا است.

علاوه‌براین، شرکت نستله گستره متنوعی از جایگزین‌های لبنی را در اختیار دارد که شامل جایگزین‌های گیاهی برای شیر، قهوه، پودر خامه‌ای کننده قهوه، شکلات و نوشیدنی‌های مالت، بستنی و شیرینی جات می‌شوند.