Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

آشپزی سالم

چربی سالم‌تری را

‌ در پخت‌وپز خود انتخاب کنید!

آشپزی سالم

طرفدار همبرگر هستید؟

همبرگر خود را سالم‌تر و سبک‌تر درست کنید! تنها نان سفید را با نان قهوه‌ای جایگزین کنید. از گوشت نازک‌تر استفاده کرده و آن را بدون چربی اضافی کباب کنید. سس مایونز و سیب‌زمینی را حذف و به جای آن از سالاد استفاده کنید!

اگر در آشپزی از عصاره طعم دهنده استفاده می‌کنید، نیازی به افزودن نمک اضافی نیست. زیرا برای بهبود طعم، مقدار مناسب نمک و ادویه در دستور پخت آن به‌ کار رفته است. خوشمزه است!

چربی سالم‌تری را در پخت‌وپز خود انتخاب کنید! به جای روغن حیوانی، کره یا مارگارین، از روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون به مقدار متعادل استفاده کنید!

برای طعمی آبدار و پر از مزه، مرغ و گوشت را به صورت سالم مزه‌دار کنید! چگونه؟ آن‌ها را در ادویه‌های متنوع و فلفل، به اضافه سرکه یا آبلیمو بخوابانید! علاوه بر افزودن رنگ و طعم به ترد شدن آن کمک می‌کند.

پختن، جوشاندن و بخارپز کردن به معنی وعده‌های سالم‌تر است! چرا؟ زیرا هنگام استفاده از این روش‌های آشپزی هیچگونه چربی به آن اضافه نمی‌کنید! نتیجه، قلب و بدنی سالم‌تر است!

می‌خواهید بدانید بهترین راه برای پخت سبزیجات چیست؟ بخارپز کردن سریع یا تفت دادن با مقدار کم روغن را امتحان کنید. این روش‌ها مواد مغذی موجود در سبزیجات را به بهترین نحو حفظ می‌کند.

می‌خواهید کیک سالم‌تری برای خانواده بپزید؟ پاسخش اینجاست! دستورپختی را انتخاب کنید که مقدار روغن در آن کم باشد، به جای شیر پرچرب از نوع کم‌چرب آن و از شکر قهوه‌ای مقدار کمتری استفاده کنید. برای طعم شیرین‌تر همیشه می‌توانید از میوه‌های خشک‌شده و برای مواد مغذی بیشتر از آجیل استفاده کنید!