Sort by
Sort by

همه چیز در اطراف ما به‌سرعت انجام می‌شود، از تهیه غذا گرفته تا ارسال پیام و عکس گرفتن. پس جای تعجب نیست، زمانی که نوبت به کاهش وزن می‌رسد، ما چنین انتظاری برای کاهش وزن نیز داشته باشیم. اما همانطور که همه ما می‌دانیم، دنبال کردن رژیم کاهش وزن برای طولانی مدت، می‌تواند بسیار سخت باشد. اگر عادات غذایی خود را تغییر ندهید، نمی‌توانید برنامه کاهش وزن خود را ادامه دهید.

مهمترین نکته‌ای که باید به یاد داشته باشید، این است که تغییر طی یک شب اتفاق نمی‌افتد بلکه به دوره‌ای از پشتکار و تلاش نیاز دارد. از این رو باید اهدافی واقع‌گرایانه را در نظر بگیرید و برای دستیابی به موفقیت بلندمدت باید هربار یکی از عادت‌های خود را تغییر دهید. همچنین باید دیدگاه خود درباره غذا را نیز کاملا تغییر دهید. دیدگاه متفاوتی به غذا داشته باشید و اجازه ندهید زندگی شما حول محور غذا تعریف شود.

چند گام لذت‌بخش برای دستیابی به عادات غذایی سالم:

  • هر روز مقدار، نوع غذای مصرفی خود و زمان خوردن غذا را یادداشت کنید. با این شیوه می‌توانید رژیم غذایی خود را ارزیابی کنید و از آن آگاهی داشته باشید.
  • غذا را همراه دوستان یا اعضای خانواده میل کنید. با انجام این کار، غذای کمتری نسبت به زمانی که تنها هستید می‌خورید. علاوه بر آن،‌ وجود اطرافیانی که شما را به دنبال کردن برنامه غذایی سالم تشویق کنند، به شما در دنبال کردن رژیم غذایی کمک می‌کند.
  • هنگام کسالت یا زمانی که مضطرب هستید از یخچال دوری کنید. بجای آن به بیرون از خانه، باشگاه ورزشی یا به ملاقات دوستان خود بروید.
  • اگر از برنامه غذایی خود دور شدید، احساس عذاب وجدان نداشته باشید. به یاد داشته باشید، همه ما انسان هستیم و اشتباه می‌کنیم. برنامه غذایی خود را دوباره دنبال کنید تا به هدفتان دست پیدا کنید.
  • به باشگاه سلامت بروید یا با دوستانی که ورزش بخشی از عادات آن‌ها است و شما را به فعالیت تشویق می‌کنند، بیشتر معاشرت کنید. ورزش سوخت‌وساز بدن شما را افزایش می‌دهد و به بدن شما کمک می‌کند تا کالری‌های بیشتری بسوزانید.
دستیابی به عادات غذایی مثبت

راهکارهای کاربردی بیشتر برای سبک زندگی سالم‌تر!

  • نه گفتن را بیاموزید. خصوصا در شرایطی که باعث پرخوری شما می‌شود  - مثل مهمانی‌ها و شام‌های خانوادگی
  • هنگام گرسنگی خرید نکنید. از لیست خرید خود پیروی کنید و از خرید مواد غذایی که در رژیم غذایی شما نیستند، بپرهیزید.
  • برای میان‌وعده، غذاهای سالم و آماده را در یخچال و در دسترس خود داشته باشید. میان‌وعده می‌تواند شامل سبزیجات شسته‌شده یا میوه‌های خرد‌شده باشد.
  • غذا را در بشقاب‌های کوچک و متوسط و با وعده‌های محدود سرو کنید.
  • با آرام غذا خوردن و آرام  جویدن غذا از وعده‌های غذایی خود لذت ببرید، از آنجایی که ۲۰ دقیقه زمان می‌برد تا مغز پیام سیر شدن شما را دریافت کند و شما غذا خوردن را متوقف کنید، باقی گذاشتن مقداری غذا در بشقاب هیچ ایرادی ندارد.
  • زمان تماشای تلویزیون یا استفاده از کامپیوتر را محدود کنید، از آنجایی که باعث بی‌تحرکی و خوردن میان‌وعده‌های بیشتر می‌شود. سعی کنید غذا را در مکان و زمان مشخص میل کنید تا از گرسنگی بیشتر جلوگیری کنید.

صبر و پشتکار بیش از هرچیز دیگر به شما کمک می‌کند تا به نتایج مورد نظر خود دست پیدا کنید. با تعهد، برنامه‌ریزی و رویکرد گام‌به‌گام، قادر خواهید شد تا به نتایجی بلند‌مدت دست پیدا کنید و برای آینده‌ای بهتر، در خود عادات غذایی مناسب ایجاد کنید. آنچه اهمیت دارد، باور به خود و قرار دادن  سلامت به‌عنوان بزرگترین اولویت زندگی است.