Sort by
Sort by

ممکن است در ماه رمضان خوردن وعده‌های غذایی سالم با وجود انواع غذاهای خوشمزه، متنوع و اشتهاآور در سفره افطار، بسیار چالش برانگیز باشد.

اما همیشه هم این‌طور نیست، می‌توانید به راحتی با خوردن یک وعده غذایی به میزان متعادل، سبک زندگی سالمی داشته باشید. تنها باید وعده‌های غذایی خود را آگاهانه نتخاب کنید. همچنین به مقدار کافی آب بنوشید و مقدار وعده غذایی خود را کنترل کنید.

راهکارهایی برای داشتن یک ماه رمضان سالم‌تر در کنار خانواده:

سحر

سحری یک وعده غذایی مهم در ماه رمضان است که انرژی و نشاط شما را در طول روز فراهم می‌کند و توانایی و قدرت تحمل شما را در ساعات روزه‌داری افزایش می‌دهد. برای داشتن احساس سیری و انرژی در طول روز، می‌توانید وعده سحر خود را با یک کاسه سوپ گرم مانند سوپ جو مگی که حاوی جو و سبزیجات، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است، آغاز کنید.

یک کاسه غلات کامل صبحانه با شیر و میوه‌ به همراه یک عدد تخم‌مرغ به‌عنوان منبعی غنی از پروتئین می‌تواند گزینه مناسب دیگری باشد.

این وعده سحری مغذی، تحمل بدنی شما را در طول ساعات روزه‌داری افزایش می‌دهد و روزه‌داری را آسان‌تر می‌سازد.

هنگام ظهر

ماه رمضان فرصت مناسبی برای گذراندن وقت با خانواده و عزیزانتان است.

وقت بیشتری را با فرزندان خود بگذرانید، به آنها اجازه دهید برای تهیه افطار یا خرید مواد غذایی به شما ملحق شوند. هنگام خرید و انتخاب محصولات، آن‌ها را تشویق کنید تا میوه‌ها و سبزیجات جدیدی انتخاب کنند و از خوردن غذا لذت ببرند. درباره رنگ‌ها، شکل و بافت مواد غذایی مختلف با آن‌ها صحبت کنید.

برچسب‌های غذایی محصولات را با هم بخوانید و به آنها نشان دهید که چه گزینه‌هایی به‌عنوان غذای سالم در نظر گرفته می شوند تا از همان ابتدا انتخاب‌های آگاهانه غذایی داشته باشند.

افطار

برای وعده افطار، ۲ عدد خرما و سپس یک لیوان آب پیورلایف نستله یا نوشیدنی لبنی مثل دوغ میل کنید تا ذخایر مایعات و الکترولیت‌های بدن شما دوباره تامین شوند. سپس یک کاسه سوپ گرم میل کنید، مانند سوپ سبزیجات مگی که ۱ وعده از ۵ وعده سبزیجات روزانه مورد نیاز شما را فراهم می‌کند و به تامین مایعات از دست رفته بدن کمک می‌کند. همچنین یک سالاد با سبزیجات متنوع و رنگارنگ نیز برای دریافت مواد مغذی و آنتی اکسیدان‌های بیشتر، گزینه مناسبی است. سپس نوبت به وعده غذای ‌اصلی می‌رسد که تعادل و کنترل مقدار وعده‌های غذایی در آن نقشی بسیار مهم دارد.

برای تهیه وعده غذایی اصلی افطار، از روش‌های پخت‌و‌پز سالم مانند کباب کردن، آب‌پز کردن،‌ جوشاندن و تفت دادن استفاده کنید و با استفاده از سبزیجات به‌مقدار زیاد و ادویه‌هایی مانند چاشنی‌های مگی به غذا طعم بیشتری بدهید. همچنین بهتر است از افزودن نمک که باعث احساس تشنگی می‌شود، خودداری کنید!

نیمه شب

بعد از افطار نوشیدن یک فنجان قهوه خوشمزه مانند نسکافه ۲ در۱ و در کنار آن یک لیوان آب نستله پیورلایف به شما کمک می کند تا هوشیار و سرشار از انرژی باشید.

همچنین می‌توانید برای هضم بهتر مواد غذایی و حفظ سبک زندگی فعال، روزانه به‌صورت منظم ۲۰ دقیقه پیاده‌روی داشته باشید یا در کلاس ورزش‌های سبک شرکت کنید.

میان وعده

قبل از خواب، می توانید میان‌وعده‌ای سبک مانند یک لیوان شیر همراه با مقداری میوه خشک و انواع مغزها میل کنید و به‌خاطر داشته باشید برای جبران مایعات از دست رفته بدن، حداقل دو لیوان آب بنوشید.

با پیروی و در نظر گرفتن این راهکارها، در ماه مبارک رمضان سبک زندگی سالم را دنبال کنید و از وعده‌های غذایی سالم و مغذی لذت ببرید.

با آرزوی سلامتی و شادمانی برای شما و خانواده‌تان در ماه رمضان.

مطالب مرتبط